Cea mai stilată coafură: Iată de ce tunsoarea carre e bună la orice vârstă

Coafura carre e adorată de toată lumea, de la puștoaice de 16 ani, până la doamne de o vârstă respectabilă. Ea este întruchiparea tinereții și feminității, se potrivește tuturor femeilor, este universală, versatilă și ușor de întreținut.

Tunsoarea carre are o groază de variante: cu breton sau fără breton, până la urechi sau până la gât, clasic sau în scări, pentru păr drept sau pentru păr ondulat. Iată 30 de modele care vor da tonul acestui sezon.

Tunsori carre păr scurt

Tunsorile carre pentru păr scurt sunt îndrăznețe și elegante în același timp. O asemenea tunsoare corectează ovalul feței, maschează imperfecțiunile tenului, adaugă volum părului și îți va face chipul mai luminos. Un bob-carre asimetric se potrivește atât pentru fire groase, cât și pentru fire subțiri, și arată bine la orice vârstă.

Tunsori carre graduată

O coafură carre pentru păr mediu arată proaspăt, feminin și elegant. Ea încadrează perfect ovalul feței, întinerește chipul și adaugă prospețime întregului look. Există o mulțime de variații ale acestei tunsori, dar dacă ai trecut de 40 de ani, îți recomandăm varianta cu breton, deoarece bretonul ascunde eficient ridurile de pe frunte. În plus, bretonul adaugă îndrăzneală și îți va face coafura mai versatilă.

Tunsori carre păr mediu

O astfel de coafură arată modern, proaspăt și e opțiunea ideală pentru femeile sigure de sine. Tunsoarea va adăuga un pic de îndrăzneală și senzualitate rece chipului tău, dar fără să arăți sever. Ea poate fi cu și fără breton.

Tunsori carre păr lung

Această tunsoare arată strict cu păr drept și cochet cu păr ondulat. Ea va adăuga eleganță și rafinament imaginii tale, dar numai dacă părul este bine îngrijit. Tunsoarea poate fi atât netedă, cât și neglijentă, și se potrivește de minune atât femeilor tinere, cât și doamnelor în vârstă, care vor o frizură contemporană.

Tunsori bob-carre scurt

Coafura a preluat volumul și delicatețea tunsorii bob și tranzițiile netede ale tunsorii carre. Ea poate fi atât netedă, cât și neglijentă, atât cu breton, cât și fără, și se potrivește atât femeilor tinere, cât și doamnelor mai în vârstă. În plus, e ușor de coafat, nu necesită corectări frecvente și arată tineresc.

Tunsori carre femei 40+

Dacă vrei să-ți schimbi înfățișarea ca să arăți mai tânără și mai atrăgătoare, e suficient să-ți schimbi coafura. Tunsoarea corectă poate face adevărate minuni. Și puține tunsori sunt la fel de elegante, feminine și stilate precum tunsoarea carre.

Citește și: Stilată la 50+: Femeile care respectă aceste 4 reguli arată mai tinere decât celelalte!