Manichiura neagră: 30 de combinații care te vor face frumoasă!

Cele mai senzuale și mai expresive modele de unghii pot fi create cu pigment negru. Culoarea neagră este una din culorile universale, are un farmec de neegalat și poate fi aplicată pe unghii indiferent de ținută. Dar trebuie să știi cum să o diluezi, astfel încât unghiile să arate proaspăt, expresiv și stilat. Iată 30 de modele de unghii din care să te inspiri.

Modele de unghii negre cu auriu

Nuanțele metalice nu plictisesc niciodată, în special aurul, platina, argintul, aluminiul și cuprul. Niciodată nu poate fi prea mult aur. Sclipiciul auriu diluează sobrietatea unghiilor negre și le face mai expresive. Datorită lui, manichiura neagră capătă un aspect proaspăt, luxos și elegant. Cu o astfel de manichiură nu ai cum să dai greș.

Modele de unghii negre cu argintiu

Sclipirile argintii, reflexele metalice și accentele strălucitoare vor transforma un ton plictisitor și conservator într-un adevărat artificiu vizual. Nu ezita să experimentezi, pentru că argintiul este asociat cu libertatea, spiritualitatea și seninătatea feminină. Unghiile argintii îți vor da un aer nobil, misterios și elegant.

Modele de unghii negre cu sclipici

Dacă nu îți plac unghiile monocrome negre și vrei să ieși în evidență, poți dilua nuanța de bază cu pietricele, sclipici, dungi și alte accente strălucitoare. Sclipiciul arată foarte armonios în asociere cu negru. Contrastul dintre culori, forme și texturi va da unghiilor tale și mai multă expresivitate, iar ție îți va da un aer nobil și manierat. Totuși, ai grijă cu cantitatea de glitter. Scopul aplicațiilor este să însuflețească manichiura, nu să o încarce prea mult.

Modele de unghii negre cu strasuri

Strasurile și pietricelele arată deosebit de expresiv la rădăcina unghiilor. În ceea ce privește cromatica, femeile contemporane se limitează la auriu, argintiu, verde smarald și albastru. Strasurile pot fi grupate în diferite figuri sau pot reprezenta accente independente. Indiferent de stil, ele vor adăuga unghiilor tale prospețime și expresivitate. Dar trebuie să fii atentă să nu le deteriorezi.

Modele de unghii negre cu gel

Ademenitoare, elegante și nițel extravagante – unghiile negre adaugă farmec și atractivitate oricărei femei. Negrul este una din culorile universale. Aceasta are un farmec de neegalat și poate fi aplicată pe unghii indiferent de ținută, vârstă, context, dispoziție sau anotimp, arătând la fel de armonios atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi.

Citește și: Pielița ruptă din jurul unghiilor: Cum o îndepărtăm rapid și fără durere?