Cea mai în vogă versiune a toamnei 2020. Bob-Carre, eleganță și particularitățile sale.

Una dintre cele mai populare tunsori de astăzi este bob-carre. Acesta este un amestec fermecător a două modele celebre, care au absorbit toate cele mai bune calități. Structura bobului și volumul excelent al Carre-ului au cucerit inimile fashionistelor din întreaga lume.

Cui i se potrivește

Această tunsoare la modă este preferată atât de fetele tinere, cât și de doamnele mature. Cu un bob-carre, puteți arăta sofisticat și elegant sau îndrăzneț. Dacă aveți un gât subțire grațios, atunci merită să-l descoperiți și să alegeți coafuri mai scurte.

Femeile dolofane trebuie să-și îndrepte atenția asupra variațiilor alungite, pentru că pot întinde vizual, fața. Prezența sau absența bretonului schimbă semnificativ aspectul general, ascunde și problemele legate de vârstă.

Principalele avantaje ale unei tunsori bob-carre

Un avantaj important al acestui model este efectul său anti-îmbătrânire. Bob-carre aduce simplitate și energie imaginii, permite unei femei să arate mai fresh și mai tânără.

Este ușor de aranjat și nu vă va ocupa mult din timp. Se poate obține un volum bun indiferent de structura părului.

Există multe variante ale acestei coafuri:

Clasic bob-carre. Rămâne tunsoarea preferată a milioane de femei. Are forme stricte, clare și simetrice. Versiunea clasică se face de obicei fără breton.

Bob-carre cu șuvițe lungi. O caracteristică distinctivă este prezența șuvițelor mai lungi în față și a celor scurte în spate. Este o tunsoare aleasă mai mult de fetele care nu doresc să tundă drastic lungimea.

Model cu picior. Accentul din această coafură se mută în partea din spate a capului. Croiala pe gât este frumos realizată. Tunsoarea vă permite să obțineți un păr, pe care mulți o să-l invidieze.

Bob-carre cu asimetrie. Diferența de lungime vă oferă spațiu pentru a experimenta stilul. Și puteți obține atât un aspect casual, cât și o opțiune pentru ocazii speciale.

O tunsoare bob-carre interesantă și originală vă va permite să vă arătați individualitatea și simțul de stil. Dacă doriți ceva nou și schimbare, îndreptați-vă atenția asupra acestui model deosebit.