Cea mai grațioasă tunsoare: 17 coafuri elegante cu părul prins în coc!

Părul prins în coc e ușor de întreținut, arată feminin, elegant și nu își pierde niciodată din actualitate. Când vezi o femeie cu părul prins în coc, inevitabil vrei să o cunoști mai bine, pentru că o astfel de coafură e asociată cu inteligența și încrederea de sine. Tunsoarea e perfectă pentru femeile adulte, care își cunosc adevărata valoare și sunt preocupate de lucruri mai importante decât vizitele la coafor.

Coc lejer păr mediu

Această coafură este considerată simplă și ușoară, numai bună pentru zilele cu părul nelalocul lui. Însă, dacă vrei, părul prins în coc poate arăta elegant și spectaculos. Iată câteva idei cum să-l aranjezi.

Coc păr mediu cu împletituri

Cocul cu împletituri arată și mai grațios. Dacă vrei să adaugi un pic de expresivitate imaginii tale atunci când ieși de la birou, poți completa coafura cu accesorii. Poate fi vorba de o fundă, o bentiță, o clamă și chiar niște cercei extravaganți. Asemenea accente îți vor sublinia individualitatea și cu siguranță te vor evidenția din mulțime.

Coc simplu păr mediu

Varianta clasică se obține în câteva minute, dar dacă ai părul îngrijit și strălucitor, nu mai e nevoie să mergi la coafor. Această tunsoare arată feminin, romantic și grațios, indiferent de culoarea părului și forma capului. Moda pentru naturalețe a atins și tunsorile. Tot mai multe femei renunță la coafurile pompoase și sofisticate în favoarea tunsorilor simple și lejere.

Coc nuntă păr mediu

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei femei. Încă din copilărie femeile visează la o nuntă de lux, într-un restaurant frumos, unde să se simtă ca în poveste. O astfel de sărbătoare necesită o pregătire atentă. Este important ca toate lucrurile să fie luate în calcul, începând cu invitațiile de nuntă și terminând cu tunsoarea.

Citește și: Mănâncă și slăbește: 5 alimente care „ard” grăsimile văzând cu ochii!