Cea mai feminină tunsoare: 10 motive să-ți faci o tunsoare bob pentru păr scurt!

Dacă vrei să-ți schimbi înfățișarea ca să arăți mai tânără și mai atrăgătoare, e suficient să-ți schimbi coafura. Tunsoarea corectă poate face adevărate minuni. Și puține tunsori sunt la fel de elegante, feminine și stilate precum este tunsoarea bob cu volum.

Această coafură este întruchiparea tinereții și feminității, se potrivește tuturor femeilor, este universală, versatilă și ușor de întreținut. Hai să vedem împreună care sunt cele mai inspirate modele și prin ce se distinge această frizură.

Tunsori bob în scări păr scurt

Tunsorile bob asimetrice pentru păr scurt sunt îndrăznețe și elegante în același timp. O asemenea tunsoare corectează ovalul feței, maschează imperfecțiunile tenului, adaugă volum părului și îți va face chipul mai grațios. Mai ales variantele cu breton lung.

Iar dacă ai părul subțire și rar, această frizură este o adevărată comoară, deoarece adaugă volum la rădăcină și pe creștet, împrospătând în acest fel imaginea în ansamblu.

Tunsori bob cu breton filat

Bretonul e cea mai simplă modalitate de a-ți împrospăta coafura fără a recurge la schimbări radicale. În acest an sunt la modă bretoanele lungi și stilul neglijent.

Principalul avantaj al bretonului lung (pe lângă beneficiul cosmetic) este că se potrivește atât pentru păr drept, cât și pentru păr ondulat, indiferent de tunsoare. Cu alte cuvinte, este versatil și universal. În acest sezon îți sugerăm să atragi atenția la tunsorile scurte, cu breton filat. Un astfel de stil va adăuga volum părului și îți va da un aer îndrăzneț și cochet.

Tunsori bob cu breton asimetric

Asimetria este cheia către un look romantic, feminin și ademenitor. Dacă vrei să ieși în evidență, fără a arăta deplasat și provocator, fă-ți o tunsoare asimetrică. O astfel de coafură nu va trece niciodată neobservată.

Coafurile cu breton asimetric compensează insuficiența volumului și adaugă părului prospețime și rafinament. Iar stilul lejer și neglijent al lor, te va salva de cel mai izbitor semn al bătrâneții – conservatismul și atenția excesivă la detalii, cu alte cuvinte, de un look pedant și plictisitor.

Tunsori bob cu breton pe o parte

Din păcate sau din fericire, granița dintre tunsorile bărbătești și tunsorile pentru femei se estompează pe zi ce trece. Cel puțin, pentru doamne, care pot să poarte o tunsoare foarte scurtă, în stil băiețesc, fără să-și piardă din eleganță și feminitate.

O astfel de tunsoare arată modern, proaspăt și e o opțiune ideală pentru fetele hotărâte și obraznice. Bretonul va adăuga îndrăzneală și delicatețe chipului tău, diluând aspectul ascetic al tunsorii.

Tunsori bob scurt cu volum la spate

O astfel de tunsoare va adăuga eleganță și rafinament imaginii tale, dar numai dacă părul este bine îngrijit. Coafura poate fi atât netedă, cât și neglijentă, atât cu breton, cât și fără, și se potrivește de minune atât femeilor tinere, cât și doamnelor în vârstă, care vor o frizură ceva mai conservatoare.

Tunsori bob păr ondulat scurt

Buclele te vor transforma într-o femeie romantică, îndrăzneață și plină de viață. Dacă ai părul drept, poți obține efectul dorit apelând la coafor. Părul creț este mai greu de îngrijit, dar efectul coafurii asupra celor din jur este mai pronunțat. Toată lumea adoră femeile cu păr ondulat, dacă acesta este bine îngrijit.

Tunsori bob inversat

O tunsoare bob inversat este perfectă pentru doamnele cu păr subțire și rar. Aceasta arată feminin, stilat și contemporan, fiind numai bună pentru o doamnă energică și plină de viață. Coafura e ușor de întreținut și adaugă îndrăzneală și expresivitate oricărui look. Dar nu uita de tehnicile moderne de vopsire a părului.

Tunsori bob cu volum păr scurt

O astfel de coafură arată cât se poate de feminin și stilat, iar cel mai important – adaugă volum și prospețime părului tău. Bobul inversat este ușor de coafat și arată foarte natural datorită stilului său neglijent. Coafura e binevenită atât la birou, cât și în circumstanțe mai puțin formale. Ea are efect de întinerire, nivelează excelent ovalul feței și adaugă prospețime imaginii tale.

Tunsori bob scurt la spate

Aceasta frizură arată modern, sofisticat și maschează excelent imperfecțiunile tenului datorită bretonului alungit și aranjării stratificate, ce nivelează armonios trăsăturile feței. Dar ține cont de faptul că tranziția de la o lungime la alta trebuie să fie moale, netedă, ca imaginea în ansamblu să nu aibă de suferit

Tunsori bob scurt cu breton

Clasicul nu își pierde niciodată din actualitate. Și dacă nu știi ce variație a tunsorii bob să alegi, întotdeauna te poți întoarce la rădăcini. Această coafură arată feminin, romantic și grațios.

Citește și: Respectă aceste 9 reguli și vei arătă mai tânără după 40 de ani!