Gene în același ton cu rujul: Tendința ciudată care a dat peste cap lumea modei!

Tendințele actuale ale modei pot șoca spectatorul nepregătit: tatuaje pe păr, sprâncene decolorate, imprimeuri pe globul ochiului și mai nou – gene de aceeași culoare cu rujul. Imaginația și extravaganța unor indivizi nu cunoaște limite. Dar cine suntem noi ca să-i judecăm? Până la urmă, fiecare face ce vrea cu corpul său. Și are tot dreptul la acest lucru. Hai mai bine să vedem cum a apărut și în ce constă această tendință.

Vopsirea genelor în aceeași culoare cu rujul

Tendința a luat amploare la începutul anului trecut datorită stilistei americane, Lauren Brown. În februarie, aceasta a postat un șir de fotografii cu diferite modele cu genele extinse și vopsite în aceeași tonalitate cu buzele.

Beauty bloggerul a încercat cele mai neobișnuite combinații, începând cu gene albastre și terminând cu gene purpurii. Toate nuanțele erau vii, expresive și vibrante. “Această alegere este un principială. Dacă vrei să ieși în evidență, fă-o cum trebuie“, comenta stilista.

Vopsirea genelor acasă

#1. Aplică corectorul pe genele false în așa fel ca acestea să devină bej;

#2. Vopsește genele cu ruj lichid de aceeași tonalitate cu buzele;

#3. Aplică umbre de aceeași tonalitate deasupra stratului de ruj pentru a distribui culoarea uniform;

#4. Repetă procedura pe genele tale naturale;

#5. Aplică genele false pe cele naturale și finisează machiajul;

Admiratorii artistei au rămas uimiți de ideea acesteia și au început să-i imite stilul. În scurt timp, trendul a devenit foarte popular pe Instagram și s-a răspândit în întreaga lume.

Totuși, ca să nu o dai în bară cu acest machiaj, trebuie să ții cont de starea și tonalitatea pielii tale. Un astfel de make-up se potrivește doar femeilor cu pielea netedă și strălucitoare. Dacă ai riduri, acnee sau alte imperfecțiuni, machiajul le va scoate în evidență.

Unele femei completează look-ul cu reflexe strălucitoare și accesorii, dar trebuie să fii foarte atentă cu decorul, fiindcă riști să te transformi într-un papagal.

Și nu uita de tonalitatea naturală a pielii tale atunci când alegi culorile. Dacă ai o tonalitate rece a pielii, contrastul trebuie să fie mai puțin pronunțat. Prin urmare, poți alege nuanțe stinse, delicate, care să-ți evidențieze rafinamentul.

În afara de asta, ceea ce este binevenit și apreciat pe rețelele de socializare, poate să fie luat în râs în viața reală. Un asemenea machiaj e bun ca experiment, e bun pentru petreceri tematice, e bun pentru o postare pe Instagram, dar arată total deplasat în viața de zi cu zi.

Citește și: Femeile moderne nu se machiază: 7 reguli de aur ca să arăți impecabil fără machiaj!