Cea mai elegantă nuanță! 40 de motive să-ți faci unghii de culoare violet închis!

Violet, liliachiu, vișiniu, lila, mov, bordo, purpuriu – toate aceste tonuri și semitonuri sunt neobișnuit de gingașe, feminine și atrăgătoare. Ele adaugă prospețime, profunzime și eleganță oricărei ținute, iar unghiilor le dau un colorit irepetabil, capabil să transforme complet mâinile unei femei.

Nu e de mirare că popularitatea unghiilor violete crește pe zi ce trece. La urma urmei, fiecare femeie vrea să-și sublinieze finețea și feminitatea. Dar dacă tot te-ai hotărât, de unde ar trebui să începi?

Modele unghii violet mate

De regulă, mat înseamnă elegant. Unghiile violete cu finisaj mat au un aspect deosebit de profund. Violetul e alegerea ideală pentru amatoarele de unghii mate, care își doresc un look rafinat și misterios.

Datorită contrastului dintre suprafețele mate și modele, manichiura arată super stilat și contemporan. Aspectul neutru al unghiilor mate poate fi diluat cu glitter, aplicații strălucitoare, modele geometrice, modele florale sau nuanțe metalice.

Modele de unghii violet cu finisaj lucios

Însă oricât de elegante ar fi unghiile mate, acestea nu se compară cu cele lucioase când vine vorba de expresivitate. Expresive, vibrante, ademenitoare, romantice – unghiile mov cu ojă lucioasă sunt numai bune pentru femeile cochete și sigure de sine.

Nu ezita să te joci cu nuanțele. Poți crea un gradient de culoare, folosind tehnica ombre; poți combina acoperirea mată cu cea lucioasă; poți folosi sclipici, cuarț și aplicații metalice și, nu în ultimul rând, îți poți vopsi unghiile în tonuri diferite. Indiferent de formulă, unghiile violet arată întotdeauna grațios.

Modele unghii cu gel bordo

Bordo este o nuanță nobilă, profundă, intensă, ademenitoare, care îți va da un aer aristocratic și misterios. Culoarea poate fi asociată cu orice ținută și se potrivește pentru toate vârstele atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi. Manichiura bordo este creată pentru femeile manierate, sigure de sine și de frumusețea lor.

Culoarea bordo e asociată cu eleganța și înțelepciunea feminină. Unghiile de culoarea vinului roșu pot completa frumos o ținută de seară, dar în același timp arată plăcut și ne agasant în viața de zi cu zi sau la muncă. O astfel de manichiură poate transforma complet look-ul unei femei, adăugând farmec și expresivitate acesteia.

Unghii bordo cu pietricele

Strasurile și pietricelele arată deosebit de expresiv la rădăcina unghiilor. În ceea ce privește cromatica, femeile contemporane se limitează la auriu, argintiu, verde smarald și albastru.

Pietricelele pot fi grupate în diferite figuri sau pot reprezenta accente independente. Indiferent de stil, ele vor adăuga unghiilor tale prospețime și expresivitate. Totuși, ai grijă cu cantitatea de strasuri. Scopul pietricelelor este să însuflețească manichiura, nu să o încarce prea mult. Deci, evidențiază maxim 2 degete de la fiecare mână.

Unghii mov cu sclipici

Sclipiciul arată foarte armonios și delicat în asociere cu nuanțe gingașe precum bordo, mov sau violet. Nuanțele metalice sunt vibrante și provocatoare, prin urmare, reprezintă o completare perfectă pentru tonurile mov, care sunt delicate, profunde și liniștitoare. O astfel de combinație îți va da un aer nobil și cochet. Reflexele strălucitoare pot fi obținute cu sclipici, pietricele sau glitter.

Unghii în două culori

Moda nu bate pasul pe loc. Și nici manichiura. Trendurile și stilurile se schimbă într-un ritm alert. În locul modelelor clasice apar noi și noi variații, pe gustul fiecărei femei. Și una din cele mai populare tendințe din ultimii ani sunt unghiile în două tonuri. Ele adaugă look-ului prospețime, expresivitate și rafinament.

Nu-ți fie frică să experimentezi și să încerci ceva nou. Noul de astăzi e clasicul de mâine. Dacă stai la îndoială, adu-ți aminte că acum 80 de ani femeile nu aveau voie să poarte pantaloni!

Modele de unghii mov lila

Pentru un plus de expresivitate, unghiile trebuie decorate cu diferite modele. Motivele văratice (frunze, crenguțe, flori, fluturi, nori, libelule etc) sunt întotdeauna binevenite, deoarece se asociază perfect cu tonalitatea delicată a unghiilor. Dar și modelele geometrice sau cele abstracte arată spectaculos. Aici totul se limitează la gustul și creativitatea ta. Dar îți poți lua doza de inspirație studiind modelele de mai jos.

Citește și: Culorile deschise întineresc: 10 ținute în tonuri deschise pentru femei 50+