Cea mai elegantă manichiură: 100 de idei elegante pentru unghii lungi

O manichiură frumoasă și îngrijită este importantă atât pentru aspectul fizic al unei femei, cât și pentru starea de spirit și încrederea de sine a ei, nu întâmplător, manichiura este unul dintre cele mai populare ritualuri de frumusețe din lume.

Iar cea mai elegantă manichiură se face pe unghii lungi. Unghiile lungi pot fi înfrumusețate cu efect de marmură, reflexe metalice, construcții geometrice, dar și cu diferite modele. Ele oferă mai mult spațiu de manevră și arată bine atât cu acoperire lucioasă, cât și cu ojă mată. Hai să vedem care sunt cele mai stilate modele.

Modele unghii lungi cu glitter

Dacă nu îți plac unghiile monocrome și vrei să ieși în evidență, poți dilua nuanța de bază cu pietricele, sclipici, dungi și alte accente strălucitoare. Contrastul dintre culori, forme și texturi va adăuga unghiilor tale expresivitate, iar ție îți va da un aer cochet.

Modele unghii lungi french

Timpul nu stă pe loc și french-ul contemporan nu mai este doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale. Manichiura french pare să aibă o infinitate de variații, începând cu opțiuni apropiate de clasic, și terminând cu variante ultra moderne, spectaculoase și chiar excentrice. Inclusiv variante pentru unghii lungi.

 

Modele unghii lungi cu sclipici

Nuanțele metalice nu plictisesc niciodată, în special aurul, platina, argintul, aluminiul și cuprul. Niciodată nu poate fi prea mult aur. Sclipiciul auriu diluează sobrietatea unghiilor nud și le face mai expresive. Datorită lui, manichiura nud capătă un aspect proaspăt, luxos și elegant. Cu o astfel de manichiură nu ai cum să dai greș.

Modele de unghii lungi ombre

Unghiile ombre sunt un stil de manichiură prin care se obține un gradient de culoare. De regulă, o nuanță deschisă se transformă treptat într-un ton închis, de la bază spre vârf. Unghiile ombre îmbină clasicul cu modernul și e tot de ce are nevoie o femeie elegantă pentru a ține pasul cu moda.

Unghii lungi cu modele

Modelele nail art arată superb pe oja în culori pastelate. De regulă, pentru a-și sublinia individualitatea și a face unghiile mai expresive, femeile folosesc desene cu inspirație florală, modele geometrice, modele abstracte sau dimpotrivă, tonuri metalice cu glitter, aplicații decorative, cristale, sclipici, pietricele sau perle.

Unghii lungi în stil ochi de pisică

Ele sunt binevenite mereu, dar mai cu seama în perioada caldă a anului. Tonalitatea moale a lor îți permite să le combini cu haine de aceeași culoare, dar și să te joci cu contrastele, îmbinând nuanțe principial diferite. Și nu ezita să le decorezi cu pietre și sclipici, care le vor da un aer modern și sofisticat.

Modele unghii lungi cu strasuri

Desenele, sclipiciul și strasurile diluează strictețea și monotonia tonului de bază, adăugând manichiurii prospețime și expresivitate. Ele te vor evidenția din mulțime și vor îmbunătăți atât starea ta de spirit, cât și a celor care te înconjoară.

Modele unghii lungi migdală

Inspirate de aspectul sâmburelui cu același nume, unghiile migdale sunt late la bază, rotunjite la margini și cu vârful ușor ascuțit. Acest stil se asociază perfect cu nuanțele nud și aplicațiile strălucitoare.

Modele unghii lungi stiletto

Dacă îți plac formele ascuțite, unghiile stiletto sunt ceea de ce ai nevoie. Expresive, vibrante, provocatoare – cadoul perfect pentru o doamnă care vrea să iasă în evidență.

Modele unghii lungi pătrate

Forma pătrată a unghiilor este populară datorită spiritului practic, dar și pentru că este ușor de pilit. Unghiile pătrate sunt stilate, practice, pot fi asortate cu orice ținută și sunt mai puțin sensibile la lovituri.

Citește și: De ce femeile singure, fără copii, sunt mai fericite decât cele care au o familie?