Cea mai delicată manichiură: 20 de modele de unghii în culori pastelate

Moda pentru tot ce arată natural și firesc a atins și manichiura. Astăzi sunt la modă tonurile pastelate și stilul minimalist. Nuanțele bej, crem sau roz pudrat, culoarea albă, finisajul mat și decorul ascetic sunt doar câteva din tendințele acestui sezon.

Ce sunt culorile pastelate?

Din casta tonurilor pastelate fac parte bej, azuriu, turcoaz, roz-deschis, roz-pudrat, liliac-pal, nisipos, bleu, mentă, sakura, nuanțe palide de galben și oranj stins. Tonalitatea moale a lor îți permite să le asortezi cu haine de aceeași culoare, dar și să te joci cu contrastele, îmbinând nuanțe principial diferite. Hai să vedem care sunt cele mai frumoase modele.

Modele de unghii pastel nud

Unghiile nud arată natural, îngrijit și contemporan, în special modelele scurte. Și din câte știm, nimic nu este mai feminin decât naturalețea. Pentru un plus de expresivitate, ele pot fi însuflețite cu glitter și pietricele. O manichiură în tonuri nud poate fi asortată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie.

Modele de unghii pastel albe

Tonurile lăptoase sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la alb ca la o culoare nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura albă poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asociate corect. Albul face pereche minunată cu argintiu și roz. Dar nu uita că astăzi e la modă minimalismul.

Modele de unghii pastel roz

Modelele de culoare roz sunt aproape la fel de populare ca modelele albe și nud. Nu e de mirare, pentru că o astfel de manichiură este expresivă, elegantă și arată cât se poate de feminin. Rozul va adăuga unghiilor tale un pic de blândețe și delicatețe firească, care ne lipsește atât de mult în ziua de azi.

Modele de unghii pastel albastre

Unghiile de culoarea cerului sunt un trend care nu moare niciodată. Tonurile azurii sunt delicate, ne agasante și de-a dreptul fermecătoare. Ele îți vor da un aer visător, nobil și elegant. Tonurile azurii sunt foarte versatile, prin urmare, se potrivesc cu orice ținută și pot fi diluate ușor cu sclipici sau cu alte culori.

Modele de unghii pastel ombre

Unghiile ombre sunt un stil de manichiură prin care se obține un gradient de culoare. Unghiile ombre îmbină clasicul cu modernul și e tot de ce are nevoie o femeie elegantă pentru a ține pasul cu moda. De regulă, o nuanță deschisă se transformă treptat într-un ton închis, de la bază spre vârf, dar funcționează și formula inversă. Tehnica ombre este o modalitate excelentă prin care poți da un plus de originalitate manichiurii tale.

Modele de unghii pastel bej

Deși sunt considerate modele clasice, în prezent există multe variante cu un aspect modern și interesant. Una dintre principalele tendințe ale acestui sezon sunt unghiile bej cu design geometric. Ele sunt stilate, simple și expresive. În plus, sunt foarte versatile, deci arată bine indiferent de context.

Unghii pastel cu modele

Modelele nail art arată superb pe oja în culori pastelate. De regulă, pentru a-și sublinia individualitatea și a face unghiile mai expresive, femeile folosesc desene cu inspirație florală, modele geometrice, modele abstracte sau dimpotrivă, tonuri metalice cu glitter, aplicații decorative, cristale, sclipici, pietricele sau perle.

Citește și: Manichiura pentru aristocrate: Ce nuanțe poartă cele mai bogate femei!