Cea mai delicată culoare! 100 de modele de unghii în nuanțe lila!

Violet, liliachiu, lila, mov, stânjenel, levănțică – toate aceste tonuri și semitonuri sunt neobișnuit de gingașe, feminine și atrăgătoare. Ele adaugă prospețime, profunzime și eleganță oricărei ținute, iar unghiilor le dau un colorit irepetabil, capabil să transforme complet mâinile unei femei.

Nu e de mirare că popularitatea unghiilor violete crește pe zi ce trece. La urma urmei, fiecare femeie vrea să-și sublinieze finețea și feminitatea. Dar dacă tot te-ai hotărât, de unde ar trebui să începi?

Modele de unghii mov lila

Cu toate că nu duc lipsă de expresivitate, la fel ca unghiile nud, bej sau roz, cele violete au nevoie de modele. Motivele văratice (frunze, crenguțe, flori, fluturi, nori, libelule etc) sunt întotdeauna binevenite, deoarece se asociază perfect cu tonalitatea delicată a unghiilor. Acestea le fac să arate și mai grațios, subliniind rafinamentul mâinilor tale și starea visătoare de spirit.

Modele de unghii cu gel french mov

Manichiura franțuzească este din nou în vogă! Tot mai multe femei aleg acest stil, în special pentru unghii scurte, care arată mult mai natural și autentic decât cele lungi și sunt mai comode pentru viața de zi cu zi. De altfel, manichiura franțuzească nu mai e doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale. Mai jos ai ocazia să te convingi singură de acest lucru!

Modele de unghii ombre

Moda nu bate pasul pe loc. Și nici manichiura. Trendurile și stilurile se schimbă într-un ritm alert. În locul modelelor clasice apar noi și noi variații, pe gustul fiecărei femei. Astăzi nu mai uimești pe nimeni cu unghii neon sau ombre, chiar dacă sunt completate cu strasuri. Nu-ți fie frică să experimentezi și să încerci ceva nou. Noul de astăzi e clasicul de mâine. Dacă stai la îndoială, adu-ți aminte că acum 80 de ani femeile nu aveau voie să poarte pantaloni!

Modele de unghii lila cu sclipici

Sclipiciul arată foarte armonios și delicat în asociere cu nuanțe gingașe lila. Nuanțele metalice sunt vibrante și provocatoare, prin urmare, reprezintă o completare perfectă pentru tonurile mov, care sunt delicate, profunde și liniștitoare. O astfel de combinație îți va da un aer nobil și cochet. Reflexele strălucitoare pot fi obținute cu sclipici, pietricele sau ștampile.

Modele de unghii violet cu bej

O astfel de combinație poate fi asociată cu orice ținută și e mai puțin sensibilă la zgârieturi. Printre altele, nu e neapărat să păstrezi baza monocromă, mai ales vara. Pentru un plus de șarm și expresivitate, unghiile pot fi și trebuie decorate cu diferite modele. Aici totul se limitează la gustul și creativitatea ta. Dar îți poți lua doza de inspirație studiind modelele de mai jos.

Manichiura mov cu alb

Alb + mov. Ce poate fi mai grațios? Culoarea albă arată întotdeauna elegant și stilat, deoarece clasicul nu se demodează niciodată. Iar în combinație cu nuanțe lila, își pierde din strictețe și devine mai delicată. O asemenea manichiură se asociază perfect cu orice ținută, adăugând prospețime și rafinament imaginii tale. De altfel, tonurile alb și mov sunt complementare, prin urmare, aici chiar nu ai cum să dai greș.

Modele de unghii violet cu albastru

Manichiura perfectă pentru femei visătoare – delicată, ne agasantă, de-a dreptul fermecătoare. Aceste tonuri adaugă mâinilor prospețime și întineresc întreaga imagine a unei femei. Sunt numai bune pentru zilele însorite de vară, dar nu și pentru birou. Fundalul poate fi decorat cu motive florale și vegetale.

Modele de unghii mov cu roz

Expresivă, vibrantă, ademenitoare, romantică. Perfectă pentru femeile cochete și sigure pe sine. Dacă vrei să mergi și mai departe, îți poți face manichiura diferit pe fiecare mână în parte sau poți combina mai multe nuanțe expresive și modele strălucitoare pe aceeași mână. Manichiura e o modalitate excelentă prin care femeile își pot exprima individualitatea. Nu degeaba se spune că frumusețea unei femei începe de la vârful unghiilor.

Modele de unghii pătrate scurte

Unghiile scurte pot fi la fel de elegante și feminine ca unghiile lungi, pentru că nu contează mărimea, ci designul lor. Dacă îți dorești ca manichiura să arate feminin și grațios, designul trebuie să fie corespunzător. Apelează la trucurile despre care am discutat mai sus. În ceea ce privește forma, stiliștii recomandă fie un pătrat moale, fie un oval clasic. Dacă știi să asociezi corect texturile, forma și culorile, nu ai cum să dai greș.

Unghii lungi colorate în nuanțe lila

Oricât de stilate și practice ar fi unghiile scurte, e adevărat că unghiile lungi sunt mult mai nobile și mai elegante. Acestea arată de-a dreptul extraordinar cu efect de marmură, reflexe metalice, construcții geometrice, dar și cu modele florale. Ele oferă mai mult spațiu de manevră și ai putea profita de acest lucru, folosind tonuri profunde și desene complexe, care arată mult mai armonios pe unghii lungi, decât pe manichiura scurtă. Oricum, nu uita de echilibru. Unghiile nu trebuie să fie exagerat de încărcate cu detalii.

Unghii violet cu flori

Aici sunt binevenite florile delicate în stil Provence, care se disting printr-un farmec francez irepetabil, dar și modelele laconice, care nu ies prea tare în evidență. Ele adaugă un plus de expresivitate manichiurii și scot în evidență temperamentul femeii. Iar pe deasupra, arată cât se poate de natural. Tonurile monocrome sunt diluate cu nuanțe deschise de bej, vanilie, liliac, lavandă, alb, nud, piersică și auriu.

Unghii mate mov

Nuanțele mate au un aspect deosebit de profund, nobil și laconic, dar în același timp, sunt suficient de expresive pentru a te scoate în evidență. Mai ales când există un contrast între suprafețele mate și sclipici.

Manichiura mov cu model

Manichiura a devenit sinonim cu feminitatea și orice femeie care se respectă încearcă să confere unghiilor sale un aspect cât mai proaspăt, delicat și îngrijit. Și nicio culoare nu se compară la acest capitol cu nuanțele lila, care alături de roz, nud și bej sunt întruchiparea feminității.

Citește și: Manichiura scumpă: 25 modele de unghii la modă în 2021-2022!