Ascunde ridurile și întinerește: Stiliștii au numit tunsoarea perfectă la 40+

Dacă vrei să-ți schimbi înfățișarea ca să arăți mai tânără și mai atrăgătoare, e suficient să-ți schimbi coafura. Tunsoarea corectă poate face adevărate minuni. Și puține tunsori sunt la fel de elegante, feminine și stilate precum este tunsoarea bob cu volum.

Această coafură este întruchiparea tinereții și feminității, se potrivește tuturor femeilor, este universală, versatilă și ușor de întreținut. Hai să vedem împreună care sunt cele mai inspirate modele și prin ce se distinge această frizură.

Tunsori bob cu volum la spate

O astfel de coafură arată cât se poate de feminin și stilat, iar cel mai important – adaugă volum și prospețime părului tău. Bobul inversat este ușor de coafat și arată foarte natural datorită stilului său neglijent. Coafura e binevenită atât la birou, cât și în circumstanțe mai puțin formale. Ea are efect de întinerire, nivelează excelent ovalul feței și adaugă expresivitate întregului look.

Tunsori bob scurt în scări

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Aranjarea stratificată, cu fire lungi în față și scurte la spate, compensează absența volumului și nivelează conturul feței.

Iar aspectul neglijent al șuvițelor, care sunt aranjate în trepte, le face mai groase și mai dense din punct de vedere vizual. Ele te vor ajuta să oferi mai multă fluiditate podoabei capilare și să creezi efectul de păr bogat.

Tunsori bob în scări păr scurt

Tunsorile bob asimetrice pentru păr scurt sunt îndrăznețe și elegante în același timp. O asemenea tunsoare corectează ovalul feței, maschează imperfecțiunile tenului, adaugă volum părului și îți va face chipul mai grațios. Mai ales variantele cu breton lung.

Iar dacă ai părul subțire și rar, această frizură este o adevărată comoară, deoarece adaugă volum la rădăcină și pe creștet, împrospătând în acest fel imaginea în ansamblu.

Tunsori bob scurt la spate

O tunsoare bob inversat este perfectă pentru doamnele cu păr subțire și rar. Aceasta arată feminin, stilat și contemporan, fiind numai bună pentru o doamnă energică și plină de viață. Coafura e ușor de întreținut și maschează excelent amprentele bătrâneții datorită bretonului alungit și aranjării stratificate.

Și nu ezita să-ți vopsești părul în nuanțe tinerești. Dacă vrei ca imaginea ta să emane și mai multă îndrăzneală și expresivitate, o asemenea coafură e ceea de ce ai nevoie.

Tunsori bob scurt asimetric

Iar dacă vrei să-ți ascunzi bărbia dublă și obrajii căzuți, vei avea nevoie de o tunsoare bob carre cu breton asimetric. Bretonul ascunde ridurile, acneea și diluează imperfecțiunile tenului, iar aranjarea în trepte compensează lipsa volumului și nivelează relieful feței. Pe de altă parte, tehnicile moderne de vopsire a părului precum balayage, ombre sau california, împrospătează coafura și o fac mai luxoasă.

Citește și: Îngrijirea părului acasă: Evită aceste 6 greșeli și părul tău va fi întotdeauna dens și strălucitor!