Ce unghii se poartă în această vară? 80 de modele îndrăznețe pentru o vară de neuitat!

Suntem în plină vară și, după cum bine știi, manichiura trebuie să vibreze în același ritm cu timpul de afară și starea de spirit a unei femei. Dar ce se poartă în această vară? Vara trecută am purtat mănuși de unică folosință și nu prea ne-a ars de manichiură, dar încetul cu încetul am depășit această năpastă și acum ne putem etala unghiile în fața tuturor. Prin urmare, hai să vedem care sunt cele mai populare modele ale acestui sezon.

Modele de unghii vara 2021

Vara sunt la modă tonurile pastelate și culorile neutre, decorate cu modele. Culorile pastelate (bej, azuriu, turcoaz, roz-deschis, roz-pudrat, liliac-pal, nisipos, bleu, mentă, sakura, nuanțe palide de galben) sunt considerate feminine, delicate și curate.

Ele sunt binevenite mereu, dar mai cu seama în perioada caldă a anului. Tonalitatea moale a lor îți permite să le combini cu haine de aceeași culoare, dar și să te joci cu contrastele, îmbinând nuanțe principial diferite.

Modele unghii french de vară

Manichiura franțuzească este un concept clasic, care nu își pierde niciodată din actualitate. Din această cauză, multe femei îl consideră plictisitor. Dar adevărul e că moda nu stă pe loc și french-ul contemporan demult nu mai e doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale.

În această vară sunt la modă unghiile pastelate, în tandem cu vârfuri mai expresive, în tonuri delicate sau vibrante. O astfel de manichiură reflectă perfect atmosfera și dispoziția de vară.

 

Unghii cu gel culori pastelate

Spuneam mai devreme că tonurile neutre ale unghiilor pot fi diluate folosind diferite desene. De regulă, pentru a-și sublinia individualitatea și a face unghiile mai expresive, femeile folosesc modele cu frunze, flori, inimioare, fructe, fluturași, carouri etc. Motivele florale și vegetale sunt întotdeauna binevenite, deoarece se asociază perfect cu tonalitatea delicată a unghiilor și atmosfera de afara.

Unghii cu gel scurte de vară

Unghiile scurte, de formă rotundă, ovală sau pătrat moale sunt numai bune pentru zilele însorite de vară, deoarece sunt mult mai comode și practice decât unghiile lungi, iar vara contează confortul. De altfel, pe unghii scurte, nuanțele pastelate arată grozav, mult mai grațios, laconic și armonios ca nuanțele întunecate. Degetele capătă un aspect natural și feminin, ba mai mult, întreaga imagine a femeii se transformă, nu degeaba spunem că frumusețea unei femei începe de la vârful degetelor.

Modele unghii de vară lungi

Unghiile lungi pot fi înfrumusețate cu efect de marmură, reflexe metalice, construcții geometrice, dar și cu modele florale. Ele oferă mai mult spațiu de manevră și arată superb atât cu acoperire lucioasă, cât și cu ojă mată. Diferența față de unghiile scurte e că desenele sunt mai mari, mai profunde și arată mult mai spectaculos.

Ce-i drept, trebuie să fii mai atentă cu astfel de unghii, nu sunt nici pe departe la fel de confortabile și nu sunt atât de universale ca cele scurte, de exemplu, nu poți să apari în acest hal la birou. E mult prea pretențios.

Unghii de vară colorate

Tendințele în manichiură se schimbă într-un ritm atât rapid, încât e greu să mai ții pasul cu moda. În locul modelelor clasice apar noi și noi variante, populare în rândul femeilor de toate vârstele. Astăzi e la putere libertatea de exprimare și amestecul de stiluri. Nu există reguli stricte – poți să te joci cum vrei cu forma, designul textura, fasonul, culorile, decorul, tranzițiile și stilul unghiilor. Prin urmare, nu-ți fie frică să experimentezi. Mai cu seama vara, când sufletul e descătușat.

Unghii de vară cu model

În ceea ce privește modelele, motivele văratice (frunze, crenguțe, flori, fluturi, nori, libelule etc) sunt mereu binevenite, deoarece subliniază delicatețea unei femei și sunt în armonie cu anotimpul. Dar și figurile abstracte, geometrice sau animal print îți pot înfrumuseța manichiura. Unghiile ovale arată superb cu modele florale, cele pătrate pot fi completate cu abstracții simple, iar unghiile mici și rotunde fac un tandem perfect cu decorul minimalist.

Modele unghii vara cu sclipici

Aurul, argintul, marmura, strasurile, sclipiciul, nuanțele metalice și cuarțul nu se demodează niciodată. Aceste elemente arată întotdeauna proaspăt, luxos și expresiv. Prin urmare, dacă minimalismul nu e pe placul tău și vrei să ieși în evidență, completează manichiura de vară cu pietricele, sclipici, dungi și alte accente strălucitoare, ce te vor evidenția din mulțime și îți vor îmbunătăți starea de spirit. Contrastul dintre culori, forme și texturi va adăuga unghiilor tale prospețime și expresivitate, iar ție îți vor da un aer exclusivist.

Modele unghii vara mare

Dacă încă nu ai găsit modelul de unghii care să-ți facă mai frumoasă această vară, ai posibilitatea să-l găsești printre modelele de mai jos. Iar dacă nu, la final de articol te mai așteaptă o surpriză.

Citește și: Manichiura cu fluturi: 100 de modele superbe pentru vara anului 2021!