Ce te încurcă să arăți bine la 60+? 5 tunsori pe care le poate repeta oricine!

Stilul nu are vârstă. După 60 de ani poți și trebuie să fii elegantă. Până la urmă, o femeie merită să fie frumoasă indiferent de vârstă. Dar la 60 de ani frumusețea trebuie evidențiată. Și cel mai simplu e să o evidențiezi prin coafură. Iată 5 coafuri care te vor face stilată.

Tunsori femei 60+

În primul rând, la 60+ se poartă tunsori pentru păr scurt. Nu e de mirare, deoarece aceste coafuri arată stilat, expresiv și contemporan. Și spre deosebire de tunsorile pentru păr lung, sunt mult mai ușor de coafat.

Tunsorile scurte adaugă prospețime și îndrăzneală unei femei și sunt numai bune pentru doamnele cu păr subțire și rar, care vor să fie în continuare stilate. Cele mai potrivite tunsori pentru păr scurt sunt pixie și pixie-bob.

Tunsori femei 60 ani fața rotundă

Dacă ești adepta soluțiilor clasice, îți sugerăm să-ți faci o tunsoare bob sau bob-carre. Sunt mai multe criterii la care merită să atragi atenția. În primul rând, alege o tunsoare cu breton.

Bretonul lung adaugă volum și ascunde o parte din riduri. Iar aranjarea stratificată, cu șuvițe mai scurte în față și mai lungi la spate (sau invers) adaugă tunsorii amploare.

Coafuri pentru femei 60 ani

Alege o tunsoare ușor de coafat. Uneori trebuie să renunți la fast în favoarea confortului. La urma urmei, vrei să arăți bine în fiecare zi, fără să pierzi câteva ore cu aranjarea coafurii.

În plus, tunsorile nițel neglijente, aranjate în scări sau în bucle, arată mai stilat decât coafurile netede.

Tunsori femei peste 60 ani

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum.

Lungimea șuvițelor din față va ascunde ridurile, iar capetele deranjate vor adăuga îndrăzneală și energie chipului tău, întinerindu-ți aspectul.

Culori de păr femei 60 ani

De altfel, ce-ar fi să experimentezi un pic cu nuanțele? Cine a zis că după 60 de ani nu se poartă nuanțe (convențional) tinerești?

Dacă vrei ca imaginea ta să emane și mai multă îndrăzneală și expresivitate, dar fără să arate vulgar, o asemenea coafură e exact ceea de ce ai nevoie.

Citește și: Femeia îngrijită arată mai bine: 10 reguli ale femeilor îngrijite!