Ce NU se mai poartă în 2021: 6 combinații vestimentare care te fac să arăți ridicol!

Orice femeie își dorește să arate impecabil. Iar un look impecabil înseamnă un aspect îngrijit, o tunsoare bună, o manichiură frumoasă și o ținută potrivită corect. Cu toate că în 2021 e la modă libertatea de exprimare, există câteva linii roșii peste care nu trebuie să treci. Mai ales că moda este schimbătoare și ce funcționa de minune ieri, astăzi arată ridicol și deplasat. Prin urmare, hai să vedem care sunt cele mai comune greșeli atunci când vrei să combini 2 sau mai multe piese vestimentare de vară.

Greșeli vestimentare femei

#1. Rochie lungă + tocuri

Fără îndoială tocurile sunt atotputernice. Ele îți vor îmbunătăți starea de spirit, postura și încrederea în sine, iar o ținută banală se va transforma imediat într-una de excepție. Dar nu trebuie să faci abuz de ele. Mai ales că nu sunt deloc confortabile. Păstrează tocurile pentru evenimente speciale, iar în viața de zi cu zi încalță adidași.

Astăzi femeile poartă adidași și cu rochii și cu fuste și cu pantaloni skinny. Moda este schimbătoare și în ultimii ani accentul cade tot mai des pe individualitate și confort. Prin urmare, să nu te mire că adidașii albi sunt la putere. Pantofii sunt o soluție clasică, iar dacă vrei să arăți contemporan, nu există o cale mai simplă decât să îmbraci o rochie asociată cu adidași.

#2. Pantaloni scurți + topuri mulate

În primul rând, aceste modele de pantaloni nu mai sunt în vogă de mai bine de 15 ani. În al doilea rând, chiar și atunci planau la limita decenței. În al treilea rând, în combinație cu un top mulat, pantalonii scurți denaturează silueta unei femei. Cu alte cuvinte, o fac să arate dreptunghiulară. Din același motiv, blugii skinny arată bine cu un pulover voluminos, iar pantalonii largi, cu un top mulat.

#3. Blugi rupți + orice

Aceste modele au fost populare acum 1-2 decenii, când erau purtate chiar și de vedete cu renume mondial. Chiar dacă unii încearcă să-l reinventeze, stilul este ușor depășit și arată destul de pretențios.

Dacă nu știi ce blugi să alegi, să știi că nici modelele skinny, nici modelele evazate, nici blugii cu vedere la gleznă și nici măcar cei cu pliuri în talie nu se compară cu blugii drepți cu talie înaltă, care subțiază talia, întind optic silueta, îți alungesc picioarele și te fac să pari mai zveltă. Mai multe despre blugi am scris în articolul de mai jos.

Citește și: Elegant și laconic: 8 modele de blugi adorate de femeile bogate, dar potrivite pentru buzunarul tuturor!

#4. Fusta cloș + crop top

Cu doar câțiva ani în urmă această ținută era considerată întruchiparea delicateții și feminității. Dar moda nu bate pasul pe loc și astăzi acest look se îndreaptă încet, dar sigur în ceaunul cu anti tendințe.

Dacă vrei să o faci pe cocheta și să-ți subliniezi rafinamentul și senzualitatea, mai bine îmbracă o rochie creion cu buline, care arată mult mai grațios și feminin decât orice fustă cu crop top.

#5. Maiou + fustă maxi

Dacă acum 10 ani o astfel de ținută era considerată acceptabilă, astăzi rochia până la podea asociată cu un maiou delicat este considerată o anti tendință indiscutabilă. Chiar dacă au fost cândva actuale, stiliștii din întreaga lume consideră că aceste modele vor fi din nou la modă aproximativ…niciodată.

#6. Pantaloni capri + tricou

Stai liniștită, tricoul alb nu se face vinovat cu nimic. Doar capri sunt de vină. Acești pantaloni sunt considerați depășiți din cauza croielii și fasonului. Iar în combinație cu un top strâns pe corp arată de-a dreptul deplasat. După cum am menționat anterior, pentru a echilibra ținuta, astăzi pantalonii largi sunt combinați cu topuri mulate, iar pantalonii strânși cu topuri oversize.

Citește și: Eleganță și rafinament: 15 reguli de stil de la Christian Dior pe care trebuie să le știe fiecare femeie!