Ce manichiură aleg femeile îngrijite? Iată 4 opțiuni populare!

Credeți că manichiura unei femei avute, se distinge în mod necesar prin lungimea unghiilor și alegerea unui strat  cât mai strălucitor? Nu este deloc așa!
Alegerea manichiurii depinde nu numai de gust, ci și de mediul unde le purtați, unele nuanțe luminoase nu sunt în conformitate cu codul vestimentar și trebuie să faceți o alegere neutră.

Nuanță roșie
Cu aceasta, o manichiură arată întotdeauna elegantă și îngrijită, atemporală, frumoasă pentru orice vârstă și statutul unei femei. Nuanța roșie va arăta la fel de armonios atât pe unghiile scurte, cât și pe lungimile medii, același lucru se poate spune despre formă – vă puteți permite orice experimente cu ea.

Nuanțele întunecate ale lacurilor pentru perioada de toamnă vă vor atrage atenția!
Negru, albastru închis, maro, vișiniu, gri va accentua forma impecabilă a unghiilor și va adăuga un accent luminos imaginii.

Cu cât nuanța de pe unghii este mai întunecată, cu atât este mai interesantă, deoarece indigo-ul profund sau culoarea vinului vor să fie întotdeauna decente. Lacul închis la culoare este o necesitate pentru orice look în această toamnă!

Nuanțe de lapte
Nu supraîncărcați aspectul cu detalii inutile – nuanțele lăptoase sunt ceea ce se va potrivi întotdeauna perfect în orice situație.

Nuanțe profunde
Se pare că nuanțele nobile profunde arată armonios doar la femeile „în vârstă”. De fapt, această gamă este populară la multe fete, inclusiv la cele mai tinere.

Odată cu sosirea sezonului rece, o astfel de paletă câștigă popularitate în saloane, iar aceste nuanțe sunt alese la fel de des ca nudul clasic.
Dintre nuanțele nobile, alegeți-le pe cele care vă sunt mai aproape. Nuanțele de caramel, gama de cafea, vișiniu și verdele profund sunt relevante în special.