Ce inseamna laminare sprancene? Ce trebuie sa stii despre laminarea sprancenelor si cand ar trebuie sa le incerci?

Sunteți obișnuită cu dezvoltarea rapidă a industriei de frumusete si vă întrebați de fiecare dată: “Ce mai este nou?. Într-adevăr, multe servicii și produse care se referă la frumusețea genelor și a sprâncenelor au apărut continuu în ultimii ani. Tendințele sunt foarte clare – toate produsele noi au ca scop  “sa fim frumoase”, astfel tehnologia ne oferă genelor și sprâncenelor un aspect mult mai atractiv, dar întotdeauna natural.

Laminarea genelor a devenit deja o procedură preferată de un număr mare de fete care doresc să economisească timp și să aibă un aspect natural cu gene luxoase. Laminarea permite timp de 2-3 luni să obțineți gene mai voluminoase, curbate, cu o nuanță închisă expresivă. Înseamnă că nu este nevoie să purtați rimel și clești de ondulat pentru machiajul de zi cu zi. Ochii au un aspect luminos și natural și nu sunt afectați de ploaie, de baie, de schimbarea hainelor și de alte procese similare care, înainte, puteau duce la apariția unor cearcăne negre sub ochi cauzate de mascara murdară.

În timp ce laminarea genelor este mai mult sau mai puțin înțeleasă de toată lumea, serviciile de laminare a sprâncenelor pot fi de-a dreptul confuze pentru mulți. De ce am nevoie de laminarea sprâncenelor? Ce fel de procedură este aceasta? Cine are nevoie de ea? Se pare că un astfel de serviciu poate fi, de asemenea, foarte util, deoarece face posibilă obținerea unui aspect bine îngrijit al sprâncenelor și, în consecință, al feței în ansamblu. Și asta, ca și în cazul laminării genelor, pentru o perioadă lungă de timp – 2-3 luni. Dar haideți să ne uităm mai atent la acest serviciu.

Laminarea sprâncenelor este o procedură care presupune aplicarea de diferiți compuși pe firele de păr ale sprâncenelor, unul câte unul. Scopul este de a da chiar și celor mai indisciplinate fire de păr direcția corectă, de a fixa o formă îngrijită a sprâncenelor și de a le întuneca (colorându-le într-o nuanță mai expresivă).

ASTFEL, LAMINAREA FACE POSIBILĂ OBȚINEREA:

Culoare.

Laminarea înfășoară fiecare fir de păr cu un compus protector special care permite păstrarea pigmentului mai mult timp decât în cazul vopsirilor permanente convenționale. După o săptămână și jumătate, culoarea este deja spălată și nu este de dorit să se efectueze o astfel de procedură prea des, din cauza impactului negativ al vopselei asupra părului. Laminarea permite ca culoarea să se estompeze timp de aproximativ o lună, fără a afecta pielea sau structura părului.

Forma perfectă.

Este dovedit de către stiliști că este un schimbător de joc atunci când vine vorba de modul în care aspectul sprâncenelor schimbă percepția unei fețe. Încurcate, sprâncenele dezordonate fac o față dezordonată, chiar dacă ai o piele bună și un machiaj grozav. Se știe că laminarea fixează curbura genelor și, în același mod, fixează forma sprâncenelor care a fost stabilită în timpul tratamentului. Forma este păstrată timp de până la 3 luni, ceea ce este foarte convenabil pentru fetele cu sprâncene indisciplinate.

Protecția părului.

La fel ca și părul de pe cap, sprâncenele și genele noastre sunt, de asemenea, afectate de factori externi agresivi. Expunerea la îngheț, vânt, lumina soarelui, schimbările de temperatură, precum și colorarea și utilizarea de produse cosmetice decorative sunt factori care contribuie la deteriorarea firelor de păr din sprâncene, la slăbirea structurii, la uscarea, la fragilitatea etc. Laminarea creează o peliculă protectoare pe fiecare fir de păr care împiedică factorii externi să afecteze negativ sănătatea și aspectul sprâncenelor.

Este important să înțelegeți că laminarea nu dăunează firelor de păr sau pielii sprâncenelor dumneavoastră. Formulele conțin keratină, esențială pentru întărirea și refacerea structurii părului, precum și un complex de vitamine, minerale, extracte de plante și alte ingrediente menite să hrănească și să hidrateze. Finisajul de fixare sigilează aceste ingrediente active benefice în păr, acoperindu-le cu o peliculă protectoare. Ca urmare, părul slăbit, uscat și fragil devine mai ferm și mai rezistent.