Ce fuste să porți ca să pari mai slabă: 5 stiluri care îți vor subția silueta!

Atunci când îmbracă o fustă, femeia se transformă instantaneu. Fusta adaugă feminitate, senzualitate și eleganță oricărei femei. Dar dacă ai șolduri late trebuie să fii puțin mai atentă, pentru că nu orice model ți se potrivește. Hai să vedem care modele te vor face să arăți bine.

1. Fusta cu fantă

Fustele cu fantă sunt bune din două motive. În primul rând, fanta creează o linie verticală, iar liniile verticale fac picioarele să pară subțiri. Iar în al doilea rând, fanta dezgolește piciorul și mută accentul de pe șolduri spre gambe. Accent, de multe ori, câștigător. O astfel de fustă îți va crește încrederea de sine și te va evidenția din mulțime.

2. Fusta în formă de A

Fusta în formă de A este o soluție cu adevărat salvatoare. Ea ajută enorm dacă ai șolduri generoase, deoarece subliniază talia și o face să pară foarte subțire. În afară de asta, fusta ascunde șoldurile și echilibrează ținuta. Acest model îți va pune în valoare delicatețea și te va face să pari mai slabă.

3. Fusta creion

Fusta creion e potrivită pentru ținutele elegante clasice. Ea este ademenitoare și feminină, dar în același timp arată destul de strict. Această fustă îți va sublinia formele voluptuoase și senzuale, pentru că este strâmtă, dar în același timp îți va alungi silueta, pentru că cel mai des se poartă cu tocuri. Un alt avantaj este că scoate în evidență posteriorul și îl face să pară bombat.

4. Fusta petrecută

Fusta petrecută care se închide într-un singur nasture ori cu ajutorul unui cordon, e bună atât pentru ținute casual, cât și pentru birou. Ea avantajează orice tip de siluetă, iar pe femeile late în șolduri, le face să pară mai suple, mai ales dacă e purtată cu tocuri, care fac piciorul să pară lung și grațios. Îți recomandăm să alegi un model cu talie înaltă și lungimea sub genunchi, care arată decent și senzual în același timp.

5. Fusta cu talie înaltă

Chiar dacă ești plinuță, talia trebuie scoasă în evidență. Hainele care ascund complet talia sau o coboară îți schimbă silueta spre rău. Picioarele par mai scurte, iar talia mai lată. Caută pantaloni, rochii, fuste și topuri cu talie înaltă. Aceasta poate fi subliniată cu o centură sau un cordon elegant. Cordonul îți va echilibra ținuta și îți va scoate în evidență rafinamentul.

Citește și: O rochie bună te face mai slabă: Iată ce rochii să porți dacă ești plinuță!