Ce fel de machiaj dezavantajează femeile după 60 de ani: 5 greșeli importante

După 60 de ani, multe femei își pierd entuziasmul. Multe dintre ele refuză să folosească produse cosmetice pentru că nu mai sunt mulțumite de acestea. Altele se machiază atât de gros încât straturile sunt vizibile chiar și de departe. Iată 5 greșeli majore care trebuie remediate urgent.

1.Au renunțat la fonul de ten

O femeie peste 60 de ani nu poate renunța complet la fonul de ten. Pielea acoperită cu unele pete de la vârstă îi trădează vârsta. Și pernuțele de sub ochi subliniază și dau de gol vârsta.

2.Își fac codițe groase

Odată cu vârsta, ochii unor femei devin zona cea mai problematică. Pielea de sub ochi se ridează. Săgețile desenate corect pot mări, vizual ochii. Folosiți un creion maro sau gri pentru a le desena. De asemenea, le puteți colora verde, dacă doriți. Dar nu negru! Deoarece această nuanță absoarbe lumina, vă va face ochii să pară înfundați.

3.Vopsesc genele „păianjen”
Genele „păianjen” sau în stil Twiggy sunt o altă tendință de frumusețe care nu se potrivește femeilor în vârstă. Potrivit stiliștilor, genele de pe pleoapa inferioară face ca aspectul să devină greoi. Acestea împiedică genele superioare să deschidă ochii, ceea ce înseamnă că îngustează și privirea.

4.Desenează sprâncenele în arc
Forma neadecvată a sprâncenelor atrage rapid atenția. Pentru a arăta drăguț, desenați sprâncenele foarte aproape de linia lor naturală. În același timp, urmăriți și lățimea!

5.Uită de ruj
Cu cât îmbătrânim, cu atât trăsăturile feței noastre sunt mai palide. În tinerețe, totul este bine, deoarece sângele circulă rapid. Buzele, spre exemplu, oferă și consumă multă umezeală. La vârsta de 60 de ani, sângele circulă mai lent, iar pielea se reînnoiește mai rar. Deci, se pare că rujul este cea mai bună soluție pentru a evidenția buzele.