Ce culori de păr să alegi ca să pari mai tânără?

Înaintând în vârstă, orice femeie își dorește să arate mai bine decât semenele sale și poate chiar să amâne cumva îmbătrânirea. De regulă, armele de bază sunt cremele și procedurile cosmetice anti-age, însă ele pot fi inutile dacă optăm pentru o nuanță nepotrivită de păr.

Dacă te gândești să alegi blondul platinat sau negrul, află că astfel vei părea mai în vârstă decât ești. Aceste nuanțe reci oferă înfățișării un aspect bolnăvicios și pun în evidență ridurile.

Iată câteva nuanțe plăcute și stilate care te vor avantaja mai mult dacă ești la vârsta mijlocie.

Blond cu șuvițe

Câteva șuvițe mai deschise în păr pot face minuni cu înfățișarea unei femei. Alege împreună cu hairstilistul câteva tehnici moderne de vopsire, astfel încât să obții o trecere mai naturală de la rădăcinile întunecate la vârfuri mai deschise.

Ciocolată cu lapte

Nuanța populară a ciocolatei cu lapte este perfectă pentru femeile cu un păr șaten deschis. Mai mult, adăugând această nuanță în păr cu ajutorul tehnicii balayage, vei obține niște trăsături faciale mai soft și o podoabă capilară cu mai mult volum.

Blond miere

Femeile blonde ar fi bine să opteze pentru nuanțele aurii în păr. Chipul va părea mai cald și mai tânăr. În timp ce nuanțele gri/platinate, din contra, accentuează imperfecțiunile tenului.

Blond caramel

Este o nuanță în tendințe actualmente. Va fi perfectă pentru doamnele cu față palidă pentru că le va oferi o îmbujorare naturală.

Așadar, reține: odată cu vârsta și cu încărunțirea părului ar fi bine să treci treptat la nuanțe mai calde și mai deschise de păr.