Carre în scări: 15 cele mai stilate variante pentru femeile de 45-50 de ani

Carre în scări este una dintre cele mai populare tunsori în acest sezon. Este universală, se potrivește femeilor de orice vârstă și ajută la crearea unui look elegant și feminin. Pentru un astfel de carre nu contează ovalul feței este suficient să alegi lungimea potrivită care să te avantajeze cel mai mult.

Există câteva variante ale acestei tunsori care se potrivesc perfect femeilor de 40-50 de ani.

1. Carre alungit

Este o variantă în tendințe pe care o adoră femeile ce nu vor să renunțe la lungime. Este o tunsoare stilată și elegantă, care redă femeii respectuozitate și șic. Este potrivită pentru viața de zi cu zi, în orice stil, inclusiv office. Se aranjează foarte rapid, deci nu oferă prea multe bătăi de cap. Totuși femeile plinuțe sau/și cu fața rotundă ar trebuie să opteze pentru o tunsoare care oferă mai mult volum la spate.

2. Carre „pe picior”

Este încă o opțiune de tunsoare stilată, care oferă mai multă expresivitate și atrage mai multe priviri. În această variantă se formează un volum mai mare la ceafă, iar în față sunt mai puține șuvițe. Este o tunsoare care se aranjează extrem de ușor, iar tehnicile moderne de vopsire o completează. Se potrivește oricui, chiar și femeilor plinuțe la față. Nu contează nici tipul de păr.

3. Bob-carre

Este tunsoarea ultrapopulară, care nu pierde din poziții nici cu trecerea anilor. Este minunată pentru un look matur, ea posedă multă eleganță, rafinament și expresivitate. Este o tunsoare care se pupă bine cu bretonul. Poate fi făcută pe orice tip de păr și se aranjează foarte repede.

Oricare dintre aceste variante se va potrivi perfect femeilor de vârstă mijlocie, care vor să fie elegante și stilate.