Carre gradat pentru părul mediu. 10 variante din tendințele de iarnă 2021.

Carre-ul clasic cedează din ce în ce mai mult, variantelor mai ușoare și mai moderne. La prima vedere, un Carre gradat pentru părul mediu este dificil de distins de unul obișnuit. Dar măiestria și frumusețea este în detalii!Asta și a făcut ca tunsoarea să fie în tendința de iarnă a anului 2021.

1.Carre gradat fără breton
Acest lucru diferă de pătratul clasic numai în prezența șuvițelor filate. Prin urmare, încă arată foarte elegant, făcând imaginea mai grațioasă.

2. Carre gradat cu breton drept
Bretonul drept este ideal pentru părul drept și bucle, cu o tăietură dreaptă sau asimetrică. Dar rețineți că chiar și firele perfect netede în mod natural cu o astfel de lungime necesită în mod constant o coafare.
3. Carre gradat cu breton rupt
Bretonul rupt combinat cu o tunsoare gradată arată mai chill și relaxat. Acesta este felul perfect de contraste care se potrivește atât cu aspectul îndrăzneț, cât și cu aspectul romantic.
4. Carre gradat cu breton oblic
Spre deosebire de bretonul drept, bretonul oblic se potrivește tuturor și este mult mai puțin dificil. Este suficient să alegeți o dată densitatea și lungimea, cu care arătați frumoasă.
5. Carre gradat cu breton scurt
Bretonul scurt extravagant cu Carre gradat, face aspectul îndrăzneț și luminos și se potrivește adesea fetelor dolofane, întinzându-le vizual fața.
6. Carre gradat cu breton alungit
Bretonul lung este un dar ceresc pentru cei care au nevoie ca pe față să fie mereu păr. Puteți chiar să vă adunați părul în coc, dar obrajii și colțurile maxilarului vor fi întotdeauna acoperite.
7. Carre gradat cu despărțire laterală
În tunsorile moderne, este aproape imposibil să găsiti o despărțire dreaptă, deoarece este departe de a fi cea mai confortabilă. Lejeritate, confortul și simplitate sunt la modă, deci pieptănați părul după cum doriți.
8. Carre gradat cu alungire
Alungirea conferă Carre-ului gradat și mai multă asimetrie. O așa tunsoare subliniază cu grație frumusețea feței. Și dacă firele alungite din față devin din ce în ce mai scurte spre partea din spate a capului, veți obține un bob-carre pentru păr mediu.
9. Carre gradat cu asimetrie
Varianta asimetrică este foarte elegantă și la modă, dar necesită o măiestrie impecabilă de executare.
10. Carre gradat cu picior
Esența unui Carre pe un picior este aceeași, indiferent de gradare și tăiere. Șuvițele din spatele capului trebuie rase cu grijă. O astfel de tunsoare aranjează părul prea gros sau neregula.