Carre gradat pentru femeile de 40-50 de ani. 5 modele care te vor prinde bine în acest sezon.

În ultima perioadă de timp, tunsoarea Carre în straturi câștigă tot mai multă popularitate în rândul femeilor. Carre gradat este o coafură elegantă și frumoasă, care poate oferi și un pic de severitate femeii.

Cu toate acestea, tunsoarea Carre va arăta grozav la doamnele de orice vârstă, dar astăzi am dori să vă povestim mai detaliat despre această tunsoarea gradată pentru femeile de peste 40 de ani, precum și să vă arătăm cele mai frumoase opțiuni de care vă veți îndrăgosti la prima vedere.

Carre gradat cu prelungire
O așa tunsoare va arăta minunat pentru o femeie de peste 40 de ani. Frizura a devenit la modă acum câțiva ani și încă nu își pierde popularitatea. Femeile de peste 40 de ani care poartă așa tunsoare va câștiga, cu stil, inima oricărui bărbat.

Carre gradat sub forma unui picior
Femeile curajoase care au trecut pragul de 40 de ani pot încerca o soluție incredibil de elegantă și la modă – Carre pe un picior. Tunsoarea vă va ajuta să ieșiți în evidență în mulțime și să arătați incredibil de elegantă și la modă. Această tunsoare are un volum mai mare la coroană capului, iar în partea din spate, părul este tuns la minim.

Bob-Carre gradat
O tunsoare frumoasă care a devenit mega-populară în ultimii ani este un Bob-Carre în straturi. Această opțiune este perfectă pentru o femeie de peste 40 de ani și o va ajuta să creeze o imagine elegantă și mai îndrăzneață. O trăsătură distinctivă a unei astfel de tunsoari sunt liniile clare și prezența bretonului.