Cămașa te poate transforma complet: 25 de ținute superbe, pentru femei de 50, 60, 70 ani!

Bluzele și cămășile sunt elemente nelipsite din garderoba de bază a fiecărei femei. Formal le vom numi cămăși, dar o bună parte din modelele prezentate mai jos sunt bluze de tip cămașă. Aceste piese vestimentare sunt universale și versatile, deci se potrivesc pe orice tip de siluetă și pot fi asociate cu orice ținute.

De altfel, aceeași ținută poate să arate complet diferit cu bluze și cămăși diferite. Și asta e cea mai ușoară modalitate de a-ți diversifica garderoba. Iar mai important, acestea arată elegant și expresiv pe orice femeie, indiferent de vârstă și statut social.

Cămăși albe damă elegante

Simplă, clasică, mereu gata să ne dea o mână de ajutor, indiferent de context și ținută. Aceasta nu se demodează niciodată, arată stilat, laconic, elegant și cât se poate de expresiv. Dacă dorești o ținută care să-ți întinerească chipul și să-ți scoată în lumină rafinamentul – începe cu o cămașă de culoare albă.

Albul întinerește și adaugă prospețime imaginii tale. O poți purta la birou, în parc, pe stradă și chiar și la evenimente speciale. Iar dacă look-ul este întregit de o fustă sau pantaloni cu talie înaltă, vei arăta și mai elegant și spectaculos.

Cămăși albe damă ieftine

Fiecare femeie, indiferent de stilul ei, trebuie să aibă în dulap cel puțin o cămașă albă. Aceasta poate fi folosită în combinații nesfârșite și indiferent de combinație întotdeauna adaugă șic imaginii tale.

Și chiar nu te costă scump, deoarece vizual nu există o diferență principială dintre o cămașă albă de 50 de lei și una de 500. Prețul depinde de calitatea țesăturii și de brand. Dar fiecare marcă are alternative calitative și ieftine. Iar ieftin nu întotdeauna înseamnă mai rău.

Cămăși albastre damă

Următoarea în clasamentul popularității este cămașa albastră. Aceasta este la fel de universală, laconică și elegantă, dar mult mai expresivă. Culoarea albastră se potrivește mai ales femeilor cu tonalitate rece a pielii, împrospătând imaginea pe seama contrastului.

Albastrul arată extraordinar indiferent de valențele sale, începând de la nuanțe deschise și terminând cu tonuri apropiate de negru. Și dacă prin minune un astfel de articol vestimentar lipsește din garderoba ta, se pare că a venit momentul să-l achiziționezi.

Cămăși cu imprimeuri damă

Ce fel de colecție fără imprimeuri? În ceea ce privește printul, nu te complica prea tare. Bulinele, dungile și carourile sunt mereu actuale și arată întotdeauna la locul lor.

Stiliștii recomandă imprimeurile mici pentru femei subțiri și imprimeurile mari pentru femei plinuțe. Dungile pot fi orizontale, verticale sau asimetrice, dar nu uita că cele verticale îți subțiază silueta și te ajută să pari ma înaltă.

Cămăși damă casual

Stilul casual este foarte cuprinzător. Și dacă soluțiile tradiționale nu sunt pe gustul tău, întotdeauna poți încerca un model neobișnuit, fără teama că vei arăta deplasat. Uite câteva idei la modă în acest sezon.

Fiecare vârstă are farmecul său, iar vârsta și eleganța trebuie să meargă braț la braț. Totul depinde de tine, dar noi suntem ferm convinși că fiecărei femei îi stă în putere acest lucru.

Citește și: Dacă femeia ta are aceste 5 calități, nu o lăsa niciodată să plece!