Cămașa albă: Cum o purtăm după 50 de ani în așa fel ca ținuta să fie stilată!

Simplă, clasică, universală, mereu gata să ne dea o mână de ajutor, indiferent de ocazie și ținută. Ea nu se demodează niciodată, arată stilat, laconic, elegant și cât se poate de expresiv. Dacă îți dorești o ținută care să-ți întinerească chipul și să-ți sublinieze rafinamentul – începe cu o cămașă de culoare albă.

Cămașa albă întinerește și adaugă prospețime imaginii tale. O poți purta la birou, în parc, pe stradă și chiar și la evenimente speciale. Iar dacă look-ul este întregit de o fustă sau pantaloni cu talie înaltă, vei arăta și mai elegant și spectaculos. Dar să știi că paleta de variante nu se limitează aici!

Cu ce se poartă cămașa albă?

Cămașa albă este universală și versatilă, cu alte cuvinte, se potrivește pe orice tip de siluetă și poate fi asociată cu orice ținută. Deși unele persoane o consideră banală și plictisitoare, o cămașă albă te poate ajuta să obții ținute desăvârșite, dacă știi să o asociezi corect. Ea face pereche minunată cu jeanși, blugi, sacouri, jachete, blazere, paltoane, cardigane și, bineînțeles, cu fuste. Despre toate aceste combinații vom discuta în continuare.

Cămașa albă și sacou

Un compleu negru, alcătuit din pantaloni și sacou este relevant pentru orice vârstă și nu își pierde niciodată din actualitate, în special în tandem cu o cămașă clasică, albă. Contrastele întotdeauna întineresc, iar pe deasupra, îți vor da un aer strict și elegant. O astfel de ținută arată neobișnuit de feminin și contemporan, cu toate că multe decenii la rând pantalonii și sacoul erau considerate articole vestimentare pur bărbătești.

Pe de altă parte, cămașa albă poate fi asociată cu costume în tonuri delicate, de exemplu, cu un compleu de culoare crem. Acestea arată mult mai feminin și întineresc foarte subtil imaginea unei femei.

Ținute elegante cu cămașă albă

Zică lumea ce n-ar zice, dar un lucru e cert: albul întinerește, iar negrul îmbătrânește. De altfel, toate nuanțele deschise întineresc și împrospătează chipul unei femei și o fac vizual mai ușoară. Așa că nu te sfia să creezi o ținută doar din tonuri albe. Pentru un plus de expresivitate, poți experimenta cu contrastele sau poți dilua albul folosind accesorii și bijuterii. Indiferent de strategia aleasă, efectul va fi întotdeauna peste așteptări.

Cămașa albă cu pantaloni albaștri

Albastrul este la fel de universal, laconic și elegant ca negrul, dar mult mai expresiv. Culoarea albastră se potrivește în special femeilor cu tonalitate rece a pielii, deoarece le împrospătează imaginea pe seama contrastului. Albastrul arată minunat indiferent de valențele sale, începând cu tonuri deschise și terminând cu nuanțe apropiate de negru. Iar dacă prin minune pantalonii albaștri lipsesc din garderoba ta, se pare că a venit momentul să-i achiziționezi.

Cămașa albă cu pantaloni negri

Pantalonii negri au fost și vor rămâne o piesă vestimentară practică, stilată și atemporală, ce se potrivește tuturor femeilor, indiferent de vârstă și ținută. Pantalonii largi îmbină eleganța și confortul și sunt confecționați din țesături moi, care țin bine forma și ascund imperfecțiunile picioarelor tale. Un asemenea look e binevenit atât pentru birou, cât și pentru viața de zi cu zi.

Cămașa albă cu pantaloni bej

Moda pentru tot ce-i natural, firesc și laconic a făcut pantalonii bej să fie unul din cele mai râvnite articole vestimentare din garderoba unei femei contemporane. Într-adevăr, ei arată cât se poate de feminin, elegant și actual. Iar pe deasupra, sunt foarte confortabili și pot fi asociați cu orice ținută.

Cămașa albă cu pantaloni oranj

O astfel de ținută nu plictisește niciodată, deoarece arată vibrant și expresiv. Prin urmare, dacă îți dorești o ținută care să-ți întinerească chipul, să te facă vizual mai ușoară și să-ți sublinieze rafinamentul – combină o cămașă albă cu pantaloni conici oranj.

Cămașa albă cu pantaloni lila

Această culoare adaugă prospețime și eleganță oricărei femei și împrospătează orice ținută. Nuanțele liliachii se asociază perfect cu tonurile albe. Iar pe deasupra, completează armonios orice tonalitate a pielii, prin urmare, nu ai cum să dai greș.

Cămașa albă cu pantaloni albaștri deschis

Albastrul clasic a fost numită culoarea anului 2020. Cu toate acestea, stiliștii sunt ferm convinși că nuanța va rămâne actuală cel puțin încă două sezoane. Această culoare arată nobil, elegant, contemporan și neobișnuit de expresiv, indiferent de textură. Contrastul cu pielea îți va face chipul tânăr și strălucitor, iar profunzimea culorii îți va da un aer aristocrat. Și cât de bine se asociază cu albul cămășii!

Cămașa albă cu pantaloni largi

Pantalonii largi, în carouri, sunt o altă completare inspirată pentru o cămașă albă, clasică. Această combinație este perfectă pentru o doamnă independentă și sigură pe sine de 50 de ani.

Cămașa albă cu pantaloni sport

Surprinzător, dar o cămașă albă poate fi asociată chiar și cu treninguri, joggers, leggings sau alți pantaloni pentru sport. O asemenea combinație pune accentul pe confort, dar asta nu înseamnă că ținuta nu arată stilat.

Cămașa albă cu pantaloni de piele

Pantalonii din piele sunt foarte versatili și ușor de adaptat pentru orice moment al zilei. Ei fac pereche minunată cu orice alt articol vestimentar și arată armonios chiar și pe o femeie elegantă de 50 de ani. Nici vorbă de vulgaritate sau lipsă de gust.

Cămașa albă cu blugi

O cămașă albă îți poate transforma ținuta complet. Impresia neserioasă și degajată dată de blugi poate fi diluată cu ajutorul unei cămăși, care va adăuga șic și eleganță imaginii tale, chiar dacă ești încălțată în adidași.

Cămașă albă cu jachetă

Dacă jacheta are mărimea, tonalitatea și fasonul potrivit, și mai e și însoțită de o cămașă albă, nu ai cum să nu arăți elegant.

Cămașă albă cu bluză de piele

Probabil ai întâlnit femei care poartă pantaloni de piele, pantofi de piele, fuste de piele, mănuși de piele etc. Dar femei în bluzițe de piele la sigur nu ai văzut niciodată. În zadar femeile ignoră acest articol stilat, elegant și contemporan. Orice ținută arată mai expresiv și mai profund cu o astfel de bluză, mai ales dacă e însoțită de o cămașă albă. De altfel, în loc de bluză poți îmbrăca o geacă.

Cămașă albă cu palton

Elegant, feminin, simplu, stilat, laconic – cu ce alte epitete am mai putea descrie acest look? Nu ai nevoie de un sacou pentru a completa inteligent o cămașă.

Cămașă albă cu fustă

Fusta adaugă feminitate, senzualitate și eleganță oricărei femei. Aceasta îți subliniază silueta, te ajută să te simți mai sigură pe sine și atrage privirile încântate ale bărbaților care te înconjoară. Dar fără să arate vulgar și deplasat. Și cu ce altceva să o combini, dacă nu cu o cămașă albă?

Citește și: Blugii: Cum îi purtăm la 50 de ani în așa fel ca ținuta să pară scumpă!