Ca să faci alegerea corectă: 18 imagini din toate unghiurile cu tunsori scurte și stilate

O tunsoare frumoasă trebuie să arate bine din toate unghiurile. Uneori este dificil să-ți alegi o tunsoare fără să știi cum arată din cealaltă parte și cu atât mai dificil devine să-i explici frizerului ce vrei. În cazul tunsorilor scurte, fotografiile multiple îți pot prinde bine cu adevărat.

Pixie este una dintre cele mai stilate și moderne tunsori. Se aranjează rapid și arată bine în toate variațiile sale. În plus, femeile se pot face remarcate cu ea la orice vârstă.

Pixie este în primul rând pentru femeile curajoase, în special, variantele mai băiețoase, care se execută și cu mașina de tuns. Cu siguranță, este pentru orice femeie plină de încredere, care își știe prețul și care este mulțumită de ceea ce reprezintă.

Dacă vrei să te asiguri că această tunsoare o să-ți ofere mai mult stil, ai grijă și la nuanța părului. O nuanță modernă o să completeze look-ul și o să te facă cu adevărat remarcabilă.

După cum poți observa și tu, blondul arată foarte bine în cazul acestei tunsori. Dacă vrei să-ți creezi o imagine cu adevărat spectaculoasă și memorabilă, este opțiunea perfectă.

Pixie este potrivită nu doar pentru fetele de 20 de ani, pot opta pentru ea și femeile de 30-40 și chiar 50 de ani.

Poți alege un pixie clasic, alungit sau asimetric.  Șuvițele colorate în păr vor oferi tunsorii și mai multă expresivitate.

Imaginea îndrăzneață o poți completa și cu unele accesorii. După cum vezi, ochelarii și cercerii joacă și ei un rol important.

Sper că în această selecție de fotografii ai găsit varianta potrivită pentru tine.