Ca să arăți mai fresh la 50+: 10 ținute neplictisitoare cu cămașă albă

Cămașa albă este o piesă vestimentară de bază în garderobă. Poate fi combinată atât în ținute office, cât și în ținute casual.

De ce merită să o ai în garderobă?

-Oferă o doză de prospețime, după 50 de ani asta contează.

-Arată elegant, face ținuta stilată.

-Se asortează practic cu orice.

-Nu se demodează.

Cum poți purta cămașa albă? Ai o grămada de variante!

Combinația clasică este cea dintre cămașa albă și pantalonii negri. Este perfectă pentru oficiu și nu doar. Totuși, ca să nu fii plictisitoare, alege stofe de calitate (mătase, de exemplu) atât pentru cămașă, cât și pentru pantaloni și nu uita de accesorii.

Alegerea perfectă pentru serviciu este costumul clasic, în combinație cu o cămașă albă, acesta va arăta perfect. În plus, poți purta costumul și separat. Sacou+ cămașă +blugi sau pantaloni clasici+cămașă albă.

Încă o combinație tradițională este cămașa albă cu fusta creion. Această ținută este foarte stilată și feminină. Dacă silueta nu-ți permite, înlocuiește fusta de tip creion cu una dreaptă sau trapez.

Cămășile albe pot fi purtate și în stil casual. Alege niște pantaloni în acest stil și o cămașă albă din in, adaugă o eșarfă și ținuta stilată e gata!

Nu-ți poți imagina o ținută casual fără blugi? Perfect, să știi că blugii și cămașa albă este una dintre cele mai reușite combinații. Poți opta pentru adidași sau pentru tocuri, alegerea îți aparține!

Dacă îți dorești o ținută mai romantică, alege modele deosebite de cămăși albe, de exemplu, cu mâneci evazate, în 3/4 sau despicate.

Pantaloni scurți la 50 de ani? De ce nu, dacă arată decent.

Dacă îți dorești o ținută de ocazii, alege o cămașă din mătase și o fustă midi, evazată.

Pentru o abordare mai deosebită, alege cămășile albe lungi, în stil boho.

Și ține minte: alb nu poate fi niciodată prea mult!