Bunica modernă se îmbracă cu stil: 5 combinații care te vor face stilată!

Stilul nu are vârstă. După 60 de ani poți și trebuie să fii elegantă. Până la urmă, o femeie merită să fie frumoasă indiferent de vârstă. Dar la 60 de ani frumusețea trebuie evidențiată. Și cel mai simplu e să o evidențiezi prin haine. Iată 5 combinații care te vor face stilată.

1. Fusta în formă de A + un top cu guler înalt

Fusta în formă de A ajută enorm dacă ai șolduri generoase, deoarece subliniază talia și o face să pară subțire. În afară de asta, fusta ascunde șoldurile și echilibrează ținuta. Acest model îți va pune în valoare delicatețea și te va face să pari mai slabă. Mai ales dacă talia este subliniată cu un cordon.

2. Rochia lungă + un palton petrecut

Rochia este sinonim cu feminitatea. Această piesă vestimentară a stat la baza garderobei pentru femei din cele mai vechi timpuri. Printre cele mai avantajoase și la modă modele se numără rochia creion, rochia-cămașă, rochia cloș, rochiile cu fantă și rochiile cu imprimeuri verticale. Iar iarna nu e un motiv să renunți la rochii. Uite cât de bine se asortează rochia cu paltonul.

3. Fusta cloș + cămașa albă

Atunci când îmbracă o fustă, femeia se transformă instantaneu. Fusta adaugă feminitate, senzualitate și eleganță oricărei femei. Nu există o piesă vestimentară care să arate mai feminin. Iar cea mai bună completare pentru fustă este cămașa albă.

4. Pantaloni cu talie înaltă + cămașă

Dar să știi că o ținută elegantă poate fi creată nu numai cu rochii și fuste, ci și cu pantaloni. Pantalonii negri au fost și vor rămâne pentru totdeauna o piesă vestimentară practică, stilată și atemporală, ce se potrivește tuturor femeilor, indiferent de vârstă și ținută. Mai ales în tandem cu o cămașă clasică, albă. Contrastele întotdeauna întineresc, iar pe deasupra, îți vor da un aer strict și elegant. În loc de negru poți folosi bej.

5. Tricou + sacou

Ca să te simți frumoasă și plină de viață trebuie îndeplinite câteva condiții. Pe de o parte, stilul trebuie să fie vibrant și energic, iar pe de alta, să fie confortabil și elegant. De aceea, îți recomandăm să alegi o ținută confortabilă și expresivă, în care să te simți bine și să arăți elegant. Tandemul dintre tricou și sacou e alegerea perfectă.

Citește și: Monica Bellucci: La 50 de ani nu mai contează cum arăți, ci ce simți!