Proaspăt și tineresc: Femeile care au aceste 6 lucruri în garderobă arată mai bine decât restul!

Fiecare femeie vrea să fie tânără și atrăgătoare, indiferent de vârstă. Stiliștii ne propun o groază de ținute extraordinare, dar nu ne dau nici o garanție că ele se vor potrivi anume pe noi. Și orice ținută costă bani.

Prin urmare, alegerea implică un anumit risc. Și nu ne permitem să dăm greș, aruncând banii în stânga și în dreapta. Dar cum să găsești din oceanul de oferte acel articol vestimentar care îți va sublinia perfect frumusețea și eleganța? Simplu – alege haine care nu își pierd niciodată din actualitate.

Tricou alb din bumbac

Un tricou alb, din țesătură densă, care ține bine forma și nu se întinde după prima spălare nu trebuie să lipsească din garderoba ta. De ce? Pentru că este stilat, îți întinerește aspectul și poate fi asociat cu orice. Și cu pantaloni, și cu fuste, și cu un sacou și cu un cardigan. Chiar și cu treninguri.

De altfel, stiliștii ne-au dezvăluit un mic truc. Data viitoare când mergi la cumpărături, ia un tricou alb din raionul pentru bărbați. Prețul este același, dar alea arată mult mai bine pe corpul unei femei, oricât de paradoxal ar suna.

Top negru cu bretele subțiri

Un alt articol vestimentar universal, care subliniază grația și rafinamentul feminin. Acesta poate fi combinat lejer cu un sacou, cu un cardigan sau cu un palton. Deși pune accentul pe senzualitate, o astfel de bluză arată decent, descoperind subtil gâtul, decolteul și umerii. Și chiar nu e cazul când negrul îmbătrânește, deoarece între față și top rămâne spațiu deschis, care adaugă prospețime imaginii tale.

Pantofi bej cu toc gros

Pantofii bej sunt foarte versatili, ceea ce înseamnă că sunt numai buni pentru orice ținută. Dar spre deosebire de pantofii negri, arată mult mai delicat și feminin. Experiența ne învață că pantofii apropiați ca tonalitate de culoarea pielii pot fi asociați cu rochii de orice culoare. Prin urmare, nu vei mai avea nevoie de pantofi diferiți pentru fiecare rochie în parte.

În ceea ce privește tocurile, stiliștii ne recomandă tocuri groase, de înălțime medie, deoarece sunt și elegante și confortabile în același timp. Acestea îți vor îmbunătăți starea de spirit, postura și încrederea în sine, iar o ținută plictisitoare se va transforma imediat într-una de excepție.

Adidași albi damă

Astăzi femeile poartă adidașii și cu rochii și cu fuste și cu pantaloni skinny. Moda se schimbă și accentul cade tot mai des pe individualitate și confort. Prin urmare, să nu te mire că adidașii albi sunt la putere. Albul arată feminin, grațios și subliniază delicatețea unei femei.

Anumite ținute arată chiar mai bine cu adidași, decât cu pantofi. Pantofii sunt o soluție clasică, iar dacă vrei să arăți contemporan, nu există o cale mai simplă decât să îmbraci o rochie asociată cu adidași.

Geaca biker damă

Cel mai controversat element din această colecție. Deși este un articol aparent tineresc, o astfel de geacă arată minunat chiar și pe femei de 50-60 de ani. Ea întinerește și împrospătează imaginea unei femei, fără să arate vulgar sau deplasat. Principala sa caracteristică este fermoarul oblic.

De asemenea, trebuie să ții cont de mărime. Stiliștii recomandă să renunți la modelele lipite de corp în favoarea celor cu o mărime mai mare, care arată mult mai feminin și armonios. Geaca poate fi asociată cu fuste, rochii sau pantaloni, dar textura trebuie să fie diferită.

Blugi potriviți siluetei tale

Blugii au fost și vor rămâne pentru totdeauna o piesă vestimentară universală, confortabilă, practică și stilată, ce se potrivește absolut tuturor femeilor și sunt bineveniți chiar și după 50 de ani. Și nu contează atât de mult modelul, ci cum îi asociezi.

Dacă îi porți cu adidași, cu un tricou sau cu un hanorac, vei avea un look casual. Iar dacă înlocuiești adidașii cu pantofi, iar hanoracul cu un sacou, poți merge fără grijă la birou. Mai multe despre blugi am scris în articolul de mai jos.

Citește și: Blugii: Cum să îi porți după 50 de ani ca să arăți mereu tânără și stilată!