Bretonul și avantajele lui: 10 tunsori la modă pentru femeile cu fața plinuță!

Obrajii plinuți le pot face pe unele femei să se jeneze. Pentru ca aspectul tău să fie stilat și, în același timp, micile imperfecțiuni ale feței să fie ascunse cu acuratețe, trebuie să alegi tunsoarea perfectă. Mai jos, găsești 5 tunsori la modă cu breton pentru o față plină, care evidențiază perfect avantajele unei frumoase adevărate.

Tunsoarea scurtă și medie cu breton asimetric

Cu un breton asimetric, fața plinuță va arăta mai proporțional. Obrajii vor fi ascunși după detaliul impresionant. Lungimea restului părului poate fi atât scurtă cât și medie. De asemenea, poți opta pentru o întreagă tunsoare asimetrică, care va accentua perfect ochii frumoși și va ascunde zonele voluminoase. Cu o aranjare ușoară, îți vei schimba aspectul și vei obține efectul dorit.

Pixie + breton alungit

Tunsoarea Pixie este una dintre cele mai la modă anul acesta. Pentru doamnele supraponderale, stiliștii recomandă Pixie cu breton alungit. Puțin volum în creștet, precum și detaliul stilat sub formă de breton îți vor face fața să pară mai slabă. Tunsorile scurte pot arăta și mai bine la doamnele cu fața plină dacă adaugi niște cercei voluminoși și eleganți.

Carre alungit cu breton

Varianta clasică a tunsorii Carre cu breton drept nu este cea mai bună alegere pentru femeile cu fața plinuță. Cel mai bine este să optezi pentru breton asimetric sau alungit. Această tunsoare va permite să păstrezi lungimea, să ascunzi obrajii și să exprimi un aspect feminin. Cel mai important lucru pentru această coafură este îngrijirea constantă a părului. Doar buclele sănătoase și strălucitoare pot transforma o femeie și o pot face să pară mai tânără și mai frumoasă.

Cascadă pe lungimea medie a părului cu breton alungit

Părul de lungime medie arată superb la femeile cu forme vooluminoase. O cascadă cu breton alungit va adăuga puțin volum podoabei capilare, creând astfel un efect de proporționalitate cu întregul corp. Un astfel de volum pe părul mediu, fără îndoială, va îmbunătăți imaginea unei doamne, indiferent de obrajii proeminenți.

Printre tunsorile la modă, femeile cu fața plină ar trebui să acorde atenție nu opțiunilor clasice, ci coafurilor neobișnuite, cu un anumit farmec. Bretonul sau o tehnică interesantă de realizare a tunsorii va permite să ascunzi imperfecțiunile faciale și să îți schimbi imaginea după plac!