Bretonul – noul botox? 5 tendințe care îți vor ascunde ridurile și te vor face să arăți mai tânără

Din fericire, observăm apariția a tot mai multe trenduri naturale, care nu admit metodele invazive de întinerire.

Ai auzit despre pro-age? Este o tendință prin care femeile își acceptă vârsta și vor să vadă cum fața lor se schimbă în mod natural cu vârsta. Ele refuză botoxul sau orice alte soluții injectabile, sunt împotriva chirurgiei plastice și încurajează doar procedurile cosmetice neinvazive.

Asta nu înseamnă că aceste femei nu arată bine, doar că metodele lor de întinerire nu sunt deloc dureroase și nu le costă nimic. Alegerea bretonului potrivit le ajută să ascundă multe dintre ridurile de pe față.

Bretonul franțuzesc

Acest breton a devenit popular în anii 70, coboară mai jos de sprâncene și e destul de des, încât acoperă toată fruntea. A purtat un astfel de breton chiar și Catherine Deneuve sau Brigitte Bardot. Pe lângă faptul că asunde semnele de îmbătrânire de pe frunte, acest tip de breton scoate în evidență ochii și expresivitatea lor. Îl poți asocia cu tunsori precum cea în scări sau carre alungit.

Bretonul rebel

În modă revine tunsoarea în stil „shag” – acea tunsoare fără filare, cu șuvițe aparent rupte și nu tăiate cu grijă. De aceea, stiliștii recomandă un breton executat în același stil. Este perfect pentru femeile cu fir subțire, cărora nu le place să-și aranjeze prea mult părul. Acest tip de breton se asociază perfect cu tunsorile scurte și moderne.

Bretonul creț

La fel ca și tunsoarea rebelă, creții oferă dinamică, doar că întru-un alt stil, mult mai romantic. Pentru un breton creț, lungimea sa trebuie să fie mai jos de sprâncene, astfel încât să urce deasupra lor când îl ondulezi.

Breton asimetric alungit

Este bretonul care se potrivește multor femei, indiferent de forma feței, tipul părului sau vârstă. În plus și acest breton poate fi realizat diferit: mai des, mai aerat, în scări, filat sau în linie oblică.

Breton în stil Brigitte Bardot

Este bretonul care nu ascunde în totalitate fruntea, dar care separat la mijloc oferă naturalețe look-ului. Se potrivește perfect cu păr lung și mediu, aranjat lejer, ca după o adiere de vânt.