Bretonul modifică aspectul fizic: 20 de fotografii ale vedetelor cu și fără breton

Pe unele femei le poate înfrumuseța, iar pe altele le poate urâți.

Bretonul este un instrument de proiectare a exteriorului cu care trebuie să fii extrem de atentă. În primul rând, „atrage” proporții și le poate atât corecta, cât și evidenția. În al doilea rând, creează linii situate în imediata apropiere a trăsăturilor faciale, ceea ce înseamnă că interacționează direct cu acestea. Dacă aceste linii le repetă pe cele naturale, atunci, conform principiului asemănării, vor „evidenția” și le vor face mai armonioase. Dacă nu, trăsăturile pot pierde foarte mult din această interacțiune.

Mai jos vom analiza exemple de experimente cu breton care nu au avut succes în totalitate și apoi vom vedea variante a unor soluții adecvate, succesul cărora a depins tocmai de parametrii de mai sus.

Irina Shayk 

Irina Shayk a a experimentat prin introducerea bretonului în viața ei o singură dată. Acest lucru s-a întâmplat în 2018. Alegerea modelului de top a fost apoi supusă unor critici disperate, toată lumea a decis fără ambiguitate că bretonul nu avantaja categoric vedeta. Poate că cel mai important rol a jucat stilistul Irinei care nu a încercat să aleagă o formă adecvată, iar creația sa ușor slabă s-a dovedit a fi complet inadecvată în ceea ce privește natura liniilor care prevalează în apariția lui Shayk. Liniile bretonului sunt dense, iar bretonul este mic și fracționat. Din păcate, această versiune pur și simplu nu o avantajează pe Irina.

Jessica Alba

 

S-ar părea că Jessica Alba este o adevărată frumusețe și nimic nu ar putea să-i strice aspectul, dar bretonul drept în formă de „cortina” a îndeplinit această misiune fără dificultate. Merită să fim atenți la faptul că această formă de breton s-a dovedit a fi nereușită din punct de vedere al accentelor: a ascuțit bărbia. Acest lucru s-a datorat faptului că liniile netede ale coafurii au subliniat toate liniile dure ale trăsăturilor, iar cele netede au rămas fără „evidențiere”.

Penelopa Cruz

Dacă trăsăturile Irinei și ale lui Jessica tind să fie netede, atunci alte nuanțe predomină în mod clar în apariția Penelopei Cruz. Are multe „unghiuri ascuțite”. Cu siguranță o altă formă a bretonului i s-ar fi potrivit perfect, dar anume acest model, nu o avantajează.

Salma Hayek

Comparând aceste fotografii, puteți vedea cum bretonul, care creează o linie orizontală clară, face ca fața Salmei Hayek să pară mai mare, iar bărbia mai evidențiată. Poate că situația ar fi fost mai pozitivă dacă opta pentru niște bucle care ar fi întins ovalul feței, dar, din păcate, acest truc al frumuseții a fost ignorat. Drept urmare, Salma nu a devenit o fană a bretonului, a înțeles că acest detaliu nu i se potrivește.

Natalie Portman

Evident, Natalie Portman a înflorit după 30 de ani. În tinerețe a fost drăguță, dar experimentele regulate de frumusețe nereușite nu i-au permis să câștige statutul de divă. Actrița are o față proporțională frumoasă, care nu necesită acoperirea frunții cu breton. Caracteristicile lui Portman sunt delicate și necesită o linie similară. Buclele ondulate, stilate dinamic, o evidențiază mai mult decât un breton grosier. Poate că un stil mai elegant ar fi îmbunătățit situația.

Selena Gomez 

Selena Gomez este pasionată de experimentele de frumusețe. A încercat tot felul de tunsori și stiluri! Din păcate, nu toate opțiunile s-au soldat cu succes. Cu toate acestea, bretonul poate fi atribuit categoriei de experimente care nu au afectat în niciun fel aspectul cântăreței. Această opțiune de tunsoare nu afectează caracteristicile, deoarece conțin un anumit dinamism, iar acest breton este cel care le accentuează.

Polina Gagarina

Caracteristicile dinamice ale Polinei Gagarina necesită o coafură flexibilă, iar firele de păr să fie aranjate în scări. Detalii precum acest breton îi diminuează din frumusețe. Este important să înțelegem că acest fapt nu impune deloc interzicerea bretonului. Polina are o frunte destul de înaltă, care necesită decor, dar versiunea de breton care i s-ar potrivi ar fi cea asimetrică.

Ekaterina Klimova

Este dificil să strici aspectul sofisticat al Ekaterinei Klimova, dar este posibil să-l faci să arate mai banal sau lipsit de gust. Aspectiș actriței necesită un stil ondulat și mobil, iar bretonul în astfel de opțiuni este adesea inadecvat. Bretonul ondulat este ciudat, dar cel drept arată prea aspru. Toate femeile cu părul creț natural înțeleg esența acestei probleme și de cele mai multe ori trebuie să renunțe la breton. Tunsoarea Ekaterinei arată mult mai bine fără acest detaliu.

Olesya Sudzilovskaya

În urma exemplelor de mai sus, probabil, vă gândiți că bretonul dezavantajează mereu o persoană. Este o concepție greșită. Olesya Sudzilovskaya are o frunte destul de înaltă, iar trăsăturile ei sunt atât netede, cât și sculptate rigid. În această situație, o formă corespunzătoare a bretonului este salvarea. Olesya arată bine și cu fruntea deschisă, dar în fotografia din dreapta vedem o adevărată divă.

Christina Ricci

Se întâmplă vreodată că aspectul fizic necesită cu disperare un breton? Da. Un exemplu izbitor în acest sens este frumoasa Christina Ricci. Actrița are o frunte foarte înaltă, ceea ce face ca fața ei să pară disproporționată. Bretonul ajută la ascunderea acestei probleme și, pe parcurs, subliniază ochii expresivi ai Christinei. Așa că, fără o coafură reușită, aspectul actriței ar fi mai puțin impresionant.