Bob în scări: 12 idei fantastice pentru femeile moderne și stilate

Tunsoarea bob în scări este opțiunea perfectă pentru femeile stilate și moderne, pentru femeile active care nu vor să irosească prea mult timp pentru aranjare, dar care vor să arate bine. O astfel de tunsoare îți creează o imagine bine pusă la punct în doar câteva minute. În plus, i se potrivește aproape oricui.

Tunsoarea bob în scări, fără breton

Varianta fără breton arată excelent în combinație cu o față ovală. Tunsoarea o să pună în valoare forma perfectă a feței. Este opțiunea ideală pentru femeile cu fire subțiri și rare, întrucât aceasta oferă volum. Această tunsoare arată perfect, dacă părul este vopsit într-o tehnică modernă precum balayage, ombre ș.a.

De asemenea, nu te teme să experimentezi cu nuanțele de păr: movul sau roșcatul te vor scoate în evidență.

Bob în scări cu breton drept

Femeile care au forma feței triunghiulară și ovală pot încerca varianta cu breton, lung sau scurt, nu contează. Acesta deja în funcție de preferințe. Totuși, înainte să-ți faci breton, merită să consulți opinia specialistului. Bretonul poate ascunde unele imperfecțiuni ale feței, dar poate scoate în evidență alte neajunsuri, precum nasul mare. Așa că ai grijă!

Bob în scări cu breton asimetric

Bretonul asimetric este salvarea pentru femeile cu forma feței rotundă sau pătrată. În cazul lor, combinația dintre scări și bretonul pe o parte se leagă foarte bine. Dacă vei nimeri pe mâinile unui harstylist iscusit, atunci această tunsoare o să te avantajeze din plin!

Bob în scări cu breton alungit

Indiferent că alegi un bob scurt sau unul lung, bretonul alungit se potrivește în toate cazurile. Pentru o astfel de tunsoare optează cel mai des celebritățile, în special cele de televiziune.