Bob-Carre cu breton: 13 idei de tunsori ideale

Nu este primul deceniu când femeile stilate dă preferință coafurii în stil Bob-Carre, anume pentru volumul mult dorit, fără multe ore pierdute pentru coafat. Aceasta este o tunsoare care arată elegantă și îngrijită în orice situație. Datorită bretoanelor este posibil să obții o trecere mai lentă a liniilor și rotunjimea formelor. În plus, Bobul-Carre are multe variații, despre care îți vom povesti în acest articol!

1. Bob-Carre classic cu breton

Principala caracteristică a unei astfel de tunsoare este linia de tăiere specifică, care merge întotdeauna paralel cu pomeții. În interpretarea tradițională, geometria se află în prim plan, fără subțire și șuvițe sfâșiate.

2. Bob-Carre cu breton și cărare laterală

Asimetria este în vogă, astfel încât chiar și o tunsoare clasică poate fi diversificată cu o cărare care merge spre lateral. Pare spectaculos când bretonul pornește direct de la cărare și merge în direcția opusă.

3. Bob-Carre asimetric cu breton

La baza sa, un Bob-Carre presupune deja o ușoară asimetrie, deoarece lungimea capetelor poate fi diferită. Poți evidenția acest lucru și mai mult, făcând contrastul de la stânga la dreapta. Dar în acest caz vei avea nevoie de o trecere lentă și o tăiere perfectă.

4. Bob-Carre gradat cu breton

Filarea ușoară oferă tunsorii și mai mult volum și o face mai ușoară vizual. Datorită unei ușoare neglijențe, un Bob-Carre gradat pare mai aerisit și mai romantic, nu la fel de strict.

5. Bob-Carre ”sfâșiat” cu breton

Șuvițele ”sfâșiate” arată chiar mai reordinare și mai îndrăznețe decât cele gradate. Anterior, a fost o opțiune exclusiv pentru fetele tinere, dar acum astfel de tunsori sunt relevante și pentru doamnele impozante.

6. Bob-Carre cu breton ”pe picior”

O tunsoare pe un picior se remarcă prin cea mai scurtă lungime în zona cefei posibilă. Aceasta este o modalitate excelentă de a scăpa de șuvițele neascultătoare din zona cefei, de a deschide cu grație gâtul și de a scăpa de căldură.

7. Bob-Carre cu breton scurt

Bretoanele extrem de scurte au fost recent folosite de tinerele excentrice, care au căutat să atragă atenția în așa mod. Acum, aceste bretoane nu mai surprind pe nimeni, dar nu există o modalitate mai bună de a echilibra trăsăturile unei fețe alungite cu o frunte înaltă.

8. Bob-Carre cu breton oblic

De fapt, bretonul oblic este aproape un mod clasic de a purta pentru un Bob-Carre, deoarece varianta dreaptă a acestuia arată adesea ciudat în combinație cu o tunsoare rotundă. Însă acum apar tot mai multe forme și stiluri, așa că acum poți alege opțiunea pentru fața ta.

9. Bob-Carre cu breton pentru păr drept

Pentru părul subțire și drept, Bobul-Carre este cea mai bună opțiune pentru a obține volum cu efort minim. Un breton, care este ușor înclinat către laterală, nu face decât să îmbunătățească efectul, însă va fi nevoie de o aranjare constantă.

10. Bob-Carre cu breton pentru păr ondulat

Buclele ondulate într-o astfel de tunsoare înconjoară capul cu un nor luxos. Pentru a face imaginea mai feminină și mai romantică, lasă șuvițe alungite pe părțile laterale a bretonului.

11. Bob-Carre alungit cu breton

Deși în mod tradițional, Bob-Carre este o tunsoare destul de scurtă, ea poate fi realizată și pentru părul cu o lungime medie. În acest caz, contururile unui Carre obișnuit sunt mai pronunțate, dar se păstrează volumul de la Bob.

12. Bob-Carre cu breton pentru părul scurt

Tunsorile scurte sunt la modă de mai multe sezoane și sunt atât de bine înrădăcinate încât meșterii au învățat să realizeze orice idee. Bob-Carre este una dintre cele mai feminine soluții pentru cei cărora nu le plac tunsorile „băiețești”.

13. Bob-Carre pentru fetițe

Micile fashioniste visează să crească cât mai repede posibil și să arate ca mamele lor. Așadar, un Bob-Carre elegant va încânta multe prințese mici. Și acest lucru este foarte convenabil, pentru că părul nu va încurca în mod constant!