Iată cum se poartă blugii: 18 ținute moderne pentru femei de 50 de ani

Blugii au fost și vor rămâne o piesă vestimentară universală, confortabilă și stilată, care se potrivește tuturor femeilor, chiar și celor trecute de 50 de ani. De altfel, după 50 de ani blugii pot fi și trebuie asortați cu diferite ținute. Ei sunt bineveniți atât în viața de zi cu zi, cât și la birou. Iată 18 ținute din care să te inspiri.

Ținute elegante cu blugi

Hai să lăsăm fetișcanelor blugii rupți, blugii skinny, blugii strălucitori, blugii evazați și modelele de tip banană. Pe noi ne interesează modelele clasice, cele cu vedere la gleznă și cele care îmbină clasicul și contemporanul, de exemplu, blugii boyfriend.

Ținute cu blugi largi

Alege modele cu talie înaltă, deoarece îți vor sublinia silueta, îți vor alungi vizual picioarele și te vor face să pari mai înaltă. În ceea ce privește topul, vara cea mai bună completare pentru blugi este cămașa albă. Iar toamna și primăvara blugii se poartă cu pulovere sau jachete din denim.

Ținute cu blugi skinny

Skinny sunt buni pentru că evidențiază formele unei femei și o fac să pară mai înaltă. Acest articol vestimentar este foarte feminin și se potrivește pentru toate ocaziile. În ultimii ani sunt la modă modelele cu vedere la gleznă și pantalonii 7/8.

Ținute cu blugi pentru birou

Impresia neserioasă dată de jeanși poate fi diluată cu ajutorul unei cămăși și a unui sacou, care te vor ajuta să arăți strict, elegant și stilat. Mai mult decât atât, eleganța nu va avea de suferit chiar dacă încalți teniși sau adidași.

Ținute cu blugi clasici

Blugii clasici, cu croi drept și lejer, sunt buni pentru că imită atent conturul corpului, dar în același timp, ascund imperfecțiunile. Acest model este feminin, contemporan și stilat (mai ales când e cu vedere la gleznă) și se asortează de minune cu o pereche de sandale cu toc.

Ținute cu blugi moderni

Modern nu înseamnă complex. Femeile elegante nu poartă blugi cu strasuri, volane, broderii și alte elemente decorative. Eleganța înseamnă simplitate, prin urmare, ele aleg modele cât se poate de simple și laconice.