Blugii: Cum să îi porți după 50 de ani ca să arăți mereu tânără și stilată!

Ce ne facem fără blugi? Aceștia sunt practici, universali, confortabili și mereu la datorie. De fiecare dată când nu știi ce să îmbraci, te ajută blugii. Când vrei să te îmbraci diferit, te ajută blugii, care pot fi combinați cu orice. Și nu în ultimul rând, când vrei să îmbraci ceva care să fie și comod, și stilat, firește că te ajută blugii. Dar cum să îi porți după 50 de ani ca să profiți în continuare de avantajele lor?

Ținute cu blugi boyfriend

Hai să lăsăm fetișcanelor blugii rupți, blugii skinny, blugii strălucitori, blugii largi, cu evazare de 30 de cm și modelele de tip banană. Pe noi ne interesează modelele clasice, cele cu vedere la gleznă și cele care îmbină clasicul și contemporanul, de exemplu, blugii boyfriend.

Blugii boyfriend, cu croi drept și lejer, sunt buni pentru că imită atent conturul corpului, dar în același timp, îți maschează grațios imperfecțiunile. Acest model este feminin, contemporan și stilat (mai ales când e cu vedere la gleznă) și se asociază de minune cu o pereche de sandale cu toc.

Ținute elegante cu blugi femei

Blugii sunt un o piesă vestimentară clasică, care arată plictisitor și banal dacă nu sunt asociați cu detalii strălucitoare. Un asemenea detaliu poate lua forma unei poșete expresive, a unor adidași, a unei eșarfe, a unui colier extravagant sau chiar a unui pulover lung și vibrant. Sau de ce nu – toate concomitent, pentru un efect mai convingător.

Femeile elegante nu poartă blugi cu strasuri, volane, broderii și alte elemente decorative stringente. Eleganța înseamnă simplitate, prin urmare, ele aleg modele cât se poate de simple și laconice.

Ținute cu blugi și adidași

Blugii capătă o nouă viață atunci când sunt asociați cu un cardigan. Stiliștii consideră că femeile subțiri trebuie să poarte cardigane scurte, iar cele plinuțe, cardigane lungi. Dar regulile sunt făcute pentru a fi încălcate. Și nu uita de jachete. Astăzi blugii pot fi asociați cu jachete și adidași, fără riscul de a arăta deplasat. Dimpotrivă, o asemenea ținută îți va adăuga un pic de prospețime și farmec urban.

Toamna, adidașii pot fi înlocuiți cu bocanci, iar cardiganul cu un palton elegant, completat de o eșarfă. Această ținută îmbină stilul clasic cu stilul contemporan. Prin urmare, dacă vrei să atragi privirile pline de admirație ale celor din jur – e ceea de ce ai nevoie. Cu toate că modelul de blugi este tineresc, acesta arată armonios și elegant, chiar și pe femei trecute de 50 de ani.

Blugi la modă 2021-2022

Dar tendința principală pentru sezonul 2021-2022 în „lumea blugilor” este stilul anilor ’70 – ceea ce înseamnă pantaloni largi, cu croi drept și lejer, talie înaltă și lungimea până în podea. De regulă, aceștia sunt completați cu o geacă din denim și sandale (care nu se văd).

O cămașă albă îți poate transforma ținuta complet. Impresia neserioasă și degajată dată de blugi poate fi diluată cu ajutorul unei cămăși, care va adăuga șic și eleganță imaginii tale, chiar dacă ești încălțată în adidași. Despre puterea cămășilor și rolul lor în garderoba unei femei poți citi în articolul de mai jos.

Citește și: Cămașa te poate transforma complet: 25 de ținute superbe, pentru femei de 50, 60, 70 ani!