Blugii: Cum îi purtăm la 50 de ani în așa fel ca ținuta să pară scumpă!

Blugii au fost și vor rămâne pentru totdeauna o piesă vestimentară universală, confortabilă, practică și stilată, ce se potrivește tuturor femeilor, chiar și celor trecute de 50 de ani. De altfel, după 50 de ani, blugii pot și trebuie asociați în continuare cu cele mai diverse ținute.

Alegerea blugilor trebuie abordată cu atenție, deoarece unele modele de blugi te pot face să arăți tânără și elegantă, iar altele ridicolă și caraghioasă. Contează foarte mult cum și cu ce îi asociezi. Prin urmare, hai să vedem împreună ce combinații sunt câștigătoare în sezonul care urmează.

Ținute cu blugi și tocuri

Blugii boyfriend, cu croială liberă și talie înaltă se asociază de minune cu o pereche de sandale cu toc. Acest tandem care se opune logicii și culturii vestimentare tradiționale, a devenit un adevărat hit al sezonului toamnă – iarnă 2020, fiind purtat de multe femei în noaptea de Revelion, care în acest an a fost sărbătorită în case. O astfel de combinație îți permite să arăți stilat și să te simți confortabil în același timp. Nu întâmplător, stilul și-a păstrat actualitatea și în sezonul primăvară – vară.

Ținute cu sacou și blugi femei

Ce părere ai despre un model de blugi clasici, cu croi drept și lungimea până în podea, combinați cu un sacou sau o jachetă neagră, și un tricou cu imprimeu stilat? O astfel de ținută va adăuga prospețime și dârzenie look-ului tău și la sigur te va scoate în evidență din mulțime.

Cardigan cu blugi

Blugii arată excelent atunci când sunt îmbinați cu un cardigan, dar nu uita să ții cont de specificul siluetei tale. De regulă, cardiganele scurte se potrivesc femeilor subțiri, iar cele lungi femeilor plinuțe. În acest sezon sunt la modă articolele din țesătură groasă, care intră în contrast cu textura blugilor și conferă profunzime imaginii tale. Look-ul poate fi completat cu o pereche de botine concise și o bluză liberă cu croi asimetric.

Ținute elegante cu blugi femei

Blugii sunt un articol vestimentar clasic, care arată plictisitor și banal dacă nu sunt completați cu detalii strălucitoare. Un asemenea detaliu poate lua forma unui colier extravagant, a unei poșete stilate, a unei perechi de sandale sau chiar a unui pulover expresiv și vibrant. Sau de ce nu – toate concomitent, pentru un efect mai convingător.

Blugi la modă 2021 damă

Anul trecut erau la modă tricourile pe un singur umăr. Ei bine, tendința continuă și în acest an, fiind completată de o cămașă în stil bărbătesc și blugi liberi cu curelușe la glezne. Acest stil este ideal pentru femeile care adoră să experimenteze și vor să se simtă tinere și în centrul atenției.

Ținute cu blugi și cămașă

O cămașă albă poate transforma ținuta complet. Impresia neserioasă și degajată dată de blugi poate fi diluată cu ajutorul unei cămăși, care te va ajuta să arăți strict, elegant și stilat. Mai mult decât atât, eleganța nu va avea de suferit chiar dacă încalți o pereche de adidași. Din câte vezi, cu o ținută aleasă inteligent poți să arăți bine și să te simți confortabil în același timp.

Ținute cu blugi rupți

Pilar D’Arc, un model din Spania, distruge stereotipurile și demonstrează tuturor că o femeie poate fi stilată și elegantă chiar și atunci când poartă blugi rupți și haine obișnuite. Secretul constă în cromatică, gust și minimalism.

Citește și: Elegant și laconic: 8 modele de blugi adorate de femeile bogate, dar potrivite pentru buzunarul tuturor!