Stiliștii au numit cea mai elegantă nuanță din acest sezon! Se potrivește tuturor

Culoarea părului este la fel de importantă ca tunsoarea în sine. Nuanța aleasă îți poate șterge niște ani de pe chip sau, dimpotrivă, te poate îmbătrâni. Nu e de mirare că în ultimul timp tot mai multe femei își vopsesc părul blond.

Blondul întinerește chipul, împrospătează imaginea și diluează bine imperfecțiunile tenului. Iar una dintre cele mai populare variante de blond este blorange. Hai să vedem prin ce se deosebește această culoare și de ce este atât de populară.

Blorange – o nouă nuanță de păr blond roșcat

Blorange este un amestec delicat de blond și portocaliu, care amintește de culoarea piersicii și este unul dintre cele mai expresive tonuri pastelate. Blorange îți pune la dispoziție o paletă bogată și delicată de nuanțe – începând cu tonuri simple și terminând cu nuanțe sofisticate, expresive, dar neagasante.

Blorange îți va împrospăta imaginea, adăugând coafurii reflexe de tonalitate diferită, de la zahăr ars, bej, teracotă, până la blond și șaten auriu. Nuanța luminează pielea și se potrivește în special femeilor cu tonalitate caldă a pielii (fața rumenă, ușor arsă de soare sau cu pistrui). Dar pe exemplu acestor fete, observăm că și contrastul dă bine.

Cui i se potrivește culoarea blorange?

Potrivit Juliei Anderson, colorist de top al mărcii Color.Me by Kevin.Murphy, blorange se potrivește atât femeilor cu ten rece, cât și celor cu ten cald.

– Pentru femei cu ten rece (piele de porțelan, ochi albaștri) sunt bune nuanțele delicate de cupru cu adaos de blond-căpșună sau roz-perlat.

– Pentru femei cu ten cald (piele măslinie, pistrui, ochi căprui) e bună nuanța piersicii și tonurile suculente de portocaliu.

Blorange pentru păr întunecat

Dacă ai părul întunecat, un stilist bun îl va trata mai întâi cu agent de iluminare, pentru a face tranziția mai fină, altfel pigmentul natural va fi mult prea vizibil, creând efectul de păr murdar. Îți recomandăm să atragi atenția la tehnicile moderne de vopsire a părului, în special la ombre și sombre, care fac un degrade natural de culoare și facilitează tranziția. De altfel, iată cum arată un blorange reușit pe brunete.

Părul vopsit în această culoare trebuie îngrijit cu filtre UV și antioxidanți. Iar ca pigmentul să nu-și piardă saturația, îți sugerăm să faci rost de un balsam bun anume pentru această culoare.

Citește și: Femeia stilată arată mai tânără: 9 reguli de care se ghidează femeile stilate!