Blondul scandinav – cea mai stilată culoare de păr din acest sezon!

Părul cărunt nu e un motiv de grijă și anxietate. Toate femeile încărunțesc mai devreme sau mai târziu. Și dacă înainte femeile mergeau la salon ca să-și ascundă firele gri, acum merg acolo ca să le scoată în evidență.

Mai mult decât atât, în ultimii ani tot mai multe femei își vopsesc părul în alb (blond scandinav) – ca la frumoasa Elsa din filmul Frozen sau ca Emilia Clarke în Game of Thrones. Stiliștii au observat că părul alb poate căpăta un aspect proaspăt și contemporan dacă este decolorat complet și recolorat într-o nuanță perlată.

1. În ultimul timp, tot mai multe femei își vopsesc părul în nuanțe reci de blond. Blondul întinerește chipul, împrospătează imaginea și diluează bine imperfecțiunile tenului.

2. Această culoare reprezintă o completare naturală pentru părul cărunt. O rădăcină albă, omogenă, nu va fi vizibilă pe fundalul șuvițelor de culoare blond.

3. Blondul îți pune la dispoziție cea mai bogată și delicată paletă de nuanțe – începând cu tonuri simple și terminând cu nuanțe sofisticate, expresive, dar neagasante. Iar cea mai actuală nuanță este blond rece.

4. Această nuanță dă bine atât pe femeile cu tonalitate caldă a tenului, cât și pe cele cu ten rece.

5. Și nu uita de tehnicile moderne de vopsire a părului, precum ombre, shatush, balayage sau california. Ele te vor evidenția din mulțime și vor oferi părului tău splendoarea pe care o merită.

6. Din câte observi, moda pentru tot ce-i firesc a atins și tunsorile. Tot mai multe femei renunță la coafurile pompoase și sofisticate în favoarea tunsorilor simple și naturale. Mai mult, femeile acceptă cu drag chiar și părul cărunt.

7. Nu uita că nuanțele deschise întotdeauna întineresc. Iar cenușiu este o nuanță deschisă, de aceea părul cărunt poate căpăta un aspect contemporan dacă este recolorat într-o nuanță modernă, albă sau cenușie.

8. Acest stil e îndrăgit nu numai de femeile mature, ci și de femeile tinere, care vor să arate stilat.

9. Indiferent de tendințe, blondul scandinav rămâne o nuanță super modernă și sofisticată, cu fire vii, imaculate și strălucitoare, care îți vor da un aer cochet și juvenil.

10. În acest sezon nu există o culoare mai bună!