Blondul galben: 5 detalii legate de păr, care te fac să arăți ieftin și demodat

Cu mulți ani în urmă visam la aceste coafuri, iar acum au devenit principalele anti-trenduri în beauty world. Dacă nu vrei să arăți ieftin, uită de tot ce e galben, crețos-pufos și contrastant. Iată nuanțele și aranjările de păr care îți strică imaginea în acest an.

Blond galben

Dacă o femeie are părul galben, pare că ea nu se îngrijește deloc sau că s-a vopsit singură cu vopsea ieftină de la supermarket. Femeile care își doresc un blond frumos știu că nuanța părului obținută la stilist, necesită întreținere acasă sub formă de șampoane și balsamuri nuanțatoare, care neutralizează galbenul.

Dezavantajul vopselelor din magazine este faptul că sunt create pentru toți, iar pentru ca efectul să fie vizibil se adaugă oxidant de 9-12%. Acesta însă poate deschide nuanța părului destul de mult, lucru aproape imposibil fără apariția subtonurilor galbene și portocalii. În plus, încercarea de a le masca acasă, poate transforma părul tău din blond în verde de baltă.

Șuvițe rare în păr

În prezent nu se mai poartă șuvițe bine definite în păr, așa încât să le poți număra sau alege. Tehnicile moderne de vopsire se bazează pe uniformitate în păr, treceri lejere de la o nuanță la alta și sclipiri cu ajutorul șuvițelor subțiri insesizabile.

Ombre contrastant

Ombre a fost printre primele tehnici complexe de vopsire care le-au permis femeilor să capete mai multe nuanțe ale aceleeași culori în păr. Secretul unui ombre reușit consta în trecerea cât mai neobservabilă de la nuanța cea mai închisă la cea mai deschisă. Doar că în cele mai multe cazuri femeile se pomeneau cu un contrast foarte mare în păr, fapt care nu prea avantajează în general.

Vârfuri rupte

Unele femei își doresc atât de disperat păr lung încât uită că acesta trebuie și să arate bine. Ele interzic frizerului să le taie 3 cm și poartă vârfurile ca pe o mătură uzată.

Cuib din creți

Ondularea permanentă a revenit din nou la modă, doar că acum nu se mai folosesc produse chimice atât de dăunătoare, iar buclele au fost modernizate. În prezent, niciun hairstilist priceput n-o să-ți facă un cuib pufos în cap.