Audrey Hepburn: 5 trăsături ale unei femei de neuitat!

Caldă, elegantă și generoasă – Audrey Hepburn a fost și a rămas un simbol al eleganței și feminității absolute. Tânăra englezoaică a cucerit planeta atât prin frumusețe, cât și prin bunătate, deschidere și sinceritate.

Audrey nu era o vedetă ca celelalte. Ea considera că orice femeie este frumoasă, iar frumusețea vine din interior, nu din afară. Iată ce spunea ea despre trăsăturile unei femei de neuitat.

#1. Buzele trebuie să rostească numai cuvinte frumoase.

#2. Ochii trebuie să vadă doar binele în oameni.

#3. Ca să ai o siluetă frumoasă, împarte mâncarea cu cei mai flămânzi decât tine. Iar pentru a avea o postură frumoasă, mergi cu convingerea că nu ești niciodată singură.

#4. Părul devine frumos datorită copiilor care se joacă cu el.

#5. Încrede-te în oameni. Gândurile bune și ochii plini de iubire sunt atributul unei femei de succes. O femeie de neuitat își creează propria lume din gânduri pozitive și bună dispoziție.

Frumusețea unei femei nu este în hainele pe care le poartă, în siluetă sau în felul de a se coafa. Frumusețea unei femei trebuie să se vadă prin ochii ei, pentru că este poarta care duce la inimă, locul unde se ascunde dragostea. Frumusețea unei femei nu este în estetica feței, ci se reflectă în sufletul ei.

Audrey spunea că s-a născut cu o nevoie enormă de afecțiune și o nevoie teribilă de a o dărui. Și singurele lucruri care o interesează, sunt cele legate de inimă.

Să te bucuri de viață și să fii fericită e tot ce contează. Dacă ești fericită, frumusețea vine de la sine. Trăiește-ți ziua! Bucură-te de ea, necondiționat! Ziua, așa cum este ea, oamenii, așa cum sunt ei.

Tot ea spunea că ar fi bine să nu uiți de ce ai două mâini: una pentru a te ajuta pe tine, cealaltă pentru a-i ajuta pe alții.

Citește și: Nimeni nu e perfect: 4 defecte fizice pe care Marilyn Monroe le ascundea de restul lumii!