Au slăbit și arată perfect: 30 de oameni care au reușit să slăbească spectaculos!

Să slăbești nu-i deloc ușor. Trebuie să dai dovadă de disciplină, consecvență și tărie de caracter. E ușor doar pe hârtie. E ușor doar în imaginația celor care cântăresc 60 de kilograme și au un metabolism sănătos. Oameni care nu a ținut niciodată o dietă, nu s-au întors sleiți de puteri de la sală și nu au mâncat săptămâni întregi doar broccoli cu răbdări prăjite.

Să slăbești nu e ușor. Dar nu e imposibil. Pe cei tari de fire îi încântă sarcina grea. Iată 30 de persoane care au găsit putere și inspirație pentru a produce schimbarea. Și nu au regretat nici măcar o clipă.

Oameni care au slăbit și arată perfect

Până nu demult, aveam obiceiul să beau bere în fiecare seară. Sunt 14 luni de când am renunțat la bere și m-am apucat de sport. Soția mea e în al nouălea cer.

Ziua 252 – mă uit în oglindă și nu mă recunosc. Dar îmi place ceea ce văd.

I-am promis soției mele, care m-a acceptat cu tot cu burtă și cu obrăjori, că în 2 ani după nuntă voi deveni bărbatul viselor sale. Zis și făcut. Am cea mai bună soție din lume.

7 luni și 13 zile – mă simt mai puternic ca niciodată până acum.

După ce l-am născut pe Michael, m-am împlinit un pic, cum se întâmplă cu orice femeie. Dar cu timpul, lucrurile au revenit la normal.

Acum 9 luni, eu alergam după fete. Astăzi, fetele aleargă după mine. Dumnezeu îi ajută pe cei care se ajută singuri.

În ultimii doi ani, am vorbit cu fratele meu doar la telefon. Când ne-am văzut după transformare, a rămas fără cuvinte. S-a apucat de slăbit și el.

2 ani de antrenamente intense și în sfârșit am atins rezultatul dorit.

Între cele două poze a trecut doar un an. Un an foarte important pentru mine.

Poză pentru fostul iubit care m-a lăsat pentru că eram prea grasă.

Niciodată nu-i târziu să te schimbi! Mama mea s-a apucat de slăbit acum 14 luni. Iată rezultatul. Tata o numește fluturaș. Iar mama îi răspunde că omida s-a transformat în fluture. Îi ador!

Nimeni nu a crezut că e posibil în afară de mine! Mi-a luat aproape doi ani, dar a meritat.

Prima poză e făcută în august 2019, a doua în iunie 2020. Ne vedem la anul!

Primele 6 luni au fost un adevărat calvar. Următoarele 6 luni au fost mai simple. Pe urmă a început să-mi placă. Iată-mă la 3 ani distanță, într-un corp complet diferit. Într-un corp liber.

Cum să te naști din nou la 41 de ani?

Momentul de cotitură a fost când un imbecil din spital m-a numit grasă. Au trecut 2 ani, bărbații îmi fac cochet din ochi. Acum, nu știu, poate să-l găsesc și să-i spun mulțumesc.

Am început să slăbesc în glumă, dar am obținut un rezultat serios.

În trei ani mi-am schimbat viața cap-coadă. Din Brandon de atunci a rămas doar privirea.

Acum 2 ani am întâlnit bărbatul viselor mele. De dragul lui am decis să mă schimb. Și el era mai dolofan înainte și a slăbit de dragul meu. Sper să nu supăr pe nimeni, dar viața e mai frumoasă când ai o greutate normală. O spun din propria experiență.

Încă puțin și pot să devin fotomodel!

Kilogramele nedorite au dispărut, grația și rafinamentul au apărut.

5 luni fără mâncare nesănătoasă și alcool. Arăt și mă simt sănătos. Am început să gândesc mai senin și să simt lucrurile mai intens.

Doi ani de muncă și antrenamente. Uneori e suficient să începi!

Da, greu. Da, va trebui să rezolv problema cu pielea. Da, costă energie și bani. Dar cineva trebuie să plătească pentru greșelile trecutului.

Au trecut 3 ani. Recunosc că am apelat și la plasticieni. În schimb, am scăpat de complexe.

Gata cu aripioarele și colăceii. A durat 8 luni, în schimb mă simt din nou tânără și atrăgătoare.

La 3 ani ani distanță. Uneori mă intersectez cu foștii colegi de birou pe stradă. Și înțeleg că ei nu mă recunosc. Îmi place acest sentiment.

Niciodată să nu spui niciodată!

Citește și: Nu o să-ți vină să crezi, dar e vorba de aceeași persoană: 17 transformări uimitoare, înainte și după stilist!