Fără lifting și operații estetice: 10 vedete care au ales să îmbătrânească “pe vechi”

Moda este schimbătoare și reflectă starea de spirit a societății. În ultimii ani, mai mult ca niciodată până acum, femeile se gândesc la confortul lor fizic și emoțional.

Prin urmare, întâlnim tot mai multe femei nemachiate, dar atrăgătoare; îmbrăcate în haine comode, dar stilate; care poartă tunsori obișnuite, dar cuceresc prin naturalețea lor. Iar vedetele nu sunt o excepție. Iată 10 vedete care și-au acceptat vârsta și nu au încercat să-și remodeleze aspectul.

1. Meryl Streep

La 72 de ani, actrița se poate lăuda cu 3 Premii Oscar, 21 de nominalizări și un stil aproape perfect. Meryl niciodată nu a alergat după modă, nu și-a făcut operații plastice, nu a urmat diete (decât pentru roluri) și se distinge printr-o frumusețe nobilă și naturală.

2. Sharon Stone

Sharon a cucerit lumea în anul 1992, după lansarea thriller-ului erotic Basic Instinct, care a transformat-o într-un sex simbol al generației sale. Dar de atunci au trecut trei decenii și iată că Sharon are 63 de ani. Și ce? Spune vedeta. Actrița recunoaște că nu a fost niciodată amatoare de fitness, nu a ținut diete stricte și nu și-a făcut operații estetice.

3. Julia Roberts

Julia Roberts a devenit renumită după lansarea filmului de comedie, Pretty Woman, un adevărat simbol al poveștilor de dragoste cinematografice. De atunci, au trecut peste 30 de ani, dar Julia a rămas la fel de frumușică ca înainte.

4. Kate Winslet

Kate Winslet întotdeauna a fost plinuță. La începutul carierei actrița complexa din cauza kilogramelor în plus, mai ales că regizorii și echipa tehnică îi alimentau acest complex, sugerându-i într-un fel sau altul că ar trebuie să slăbească. Cu timpul, Kate și-a acceptat corpul și a înflorit cu adevărat, atât ca actriță, cât și ca femeie.

5. Julianne Moore

Julianne Moore se simte perfect la ai săi 60 de ani și nu are de gând să-și remodeleze fața sau să-și ascundă ridurile. “Nu-mi place expresia – a îmbătrâni frumos. Adică poți să îmbătrânești și urât? Nu avem de ales. Nimeni nu are de ales când vine vorba de bătrânețe. Bătrânețea nu e nici frumoasă și nici urâtă, pur și simplu este.

6. Salma Hayek

Prima mexicancă nominalizată la Premiile Oscar, nu are de gând să îmbtrânească. Actrița dezvăluie că acest lucru se datorează genelor și modului activ de viață. Salma a urmat o dietă vegetariană încă din tinerețe, dar acum se răsfață cu pește și ouă și încearcă să facă cât mai multă mișcare.

7. Cate Blanchett

Una dintre cele mai mari actrițe contemporane, Cate Blanchett, a ales să îmbătrânească frumos. Încă din tinerețe, Cate a fost adepta naturaleței și cu vârsta nu s-a schimbat aproape nimic.

8. Monica Bellucci

Monica Bellucci a îndrăgostit în sine milioane de bărbați din întreaga lume și a inspirat tot atâtea femei. Ea e considerată regina frumuseții și una dintre cele mai frumoase italience din toate timpurile. Spre deosebire de alte vedete cu renume mondial, frumoasa italiancă nu și-a făcut niciodată operații plastice, profitând din plin de vârsta și frumusețea ei naturală.

9. Jodie Foster

Jodie Foster spune că are o atitudine înțelegătoare față de femeile care își fac operații estetice, dar nu are gând să urmeze vreodată exemplul lor. Actrița a renunțat la make-up în viața de zi cu zi acum 10 ani și nu a regretat nici măcar pentru o clipă.

10. Diane Keaton

Laureata Premiilor Oscar arată foarte bine la 76 de ani, chiar dacă din 2011 a luptat cu cancerul și a reușit să-l învingă. Între-timp a mai reușit să devină ambasadoarea brandului L’oreal.

Citește și: Părul alb n-a arătat niciodată mai bine: 15 femei care se mândresc cu părul cărunt!