Au ales naturalețea: 10 vedete care arată superb fără machiaj!

Moda este schimbătoare și reflectă starea de spirit a societății. În ultimii ani, mai mult ca niciodată până acum, femeile se gândesc la confortul lor fizic și emoțional.

Prin urmare, întâlnim tot mai multe femei nemachiate, dar atrăgătoare; îmbrăcate în haine comode, dar stilate; care poartă tunsori obișnuite, dar cuceresc prin naturalețea lor. Iar vedetele nu sunt o excepție. Iată 10 vedete care nu se sfiesc de naturalețea lor.

#1. Julianne Moore

Julianne Moore se simte perfect la ai săi 60 de ani și nu are de gând să-și remodeleze fața sau să-și ascundă ridurile, urmând exemplul altor vedete.

Nu-mi place expresia – a îmbătrâni frumos. Adică poți să îmbătrânești și urât? Nu avem de ales. Nimeni nu are de ales când vine vorba de bătrânețe. Bătrânețea nu e nici frumoasă și nici urâtă, pur și simplu este.

#2. Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow este o altă adeptă a frumuseții naturale și nu ezită să-și etaleze naturalețea în mod regulat. De asemenea, Gwyneth organizează petreceri tematice, fără machiaj, pentru toate vedetele care au curajul să o facă.

#3. Cara Delevingne

Deși este un model cu renume mondial și mai are mult până la bătrânețe, Cara Delevingne nu se sfiește să apară nemachiată, ba mai mult, o face ori de câte ori are ocazia.

Dacă aș avea de ales, nu aș purta deloc machiaj și aș petrece toată ziua în pijama“, dezvăluie englezoaica de 29 de ani.

#4. Jessica Alba

Jessica Alba a mers și mai departe: Ea a lansat o linie de produse de îngrijire a corpului, care susțin frumusețea naturală, ci nu o maschează.

#5. Naomi Watts

Frumoasa autraliancă a renunțat la make-up în viața de zi cu zi acum 10 ani și nu a regretat nici măcar pentru o clipă.

#6. Frances McDormand

Iar lui Frances McDormand, laureată a trei Premii Oscar, nu îi pasă nici de păr, nici de starea tenului și cu atât mai mult de ținute. Ea a îmbrățișat naturalețea cu mulți ani în urmă și nu a renunțat la ea niciodată.

#7. Andie MacDowell 

Andie MacDowell și părul ei cărunt au făcut senzație la Cannes acum doi ani. Actrița consideră că e copilăresc să fugim de vârstă.

#8. Helen Mirren

Actrița recunoaște că îi place să îmbătrânească, iar pentru a se menține în formă, face gimnastică timp de 15 minute în fiecare zi. Doar 15 minute, în schimb, de mai bine de jumătate de secol.

#9. Salma Hayek

Se pare că Salma Hayek nu e atât de brunetă cum pare. Dar atât timp cât e fericită, oare mai contează culoarea părului?

#10. Kate Winslet

Kate Winslet întotdeauna a fost plinuță. La începutul carierei actrița complexa din cauza kilogramelor în plus, mai ales că regizorii și echipa tehnică îi alimentau acest complex, sugerându-i într-un fel sau altul că ar trebuie să slăbească.

Cu timpul, Kate și-a acceptat corpul și a înflorit cu adevărat, atât ca actriță, cât și ca femeie. Iar în acest an i-a interzis regizorului Craig Zobel să-i retușeze burta pentru o scenă intimă din serialul Mare of Easttown.

Citește și: Rafinament franțuzesc: 6 reguli de stil pe care le respectă franțuzoaicele de 50 de ani!