Atemporale și stilate: 6 tipuri de manichiură care se mențin mai mult de o lună

Ritmul de creștere a unghiilor este la toți diferit. Unele femei pot purta aceeași manichiură timp de o lună și jumătate, altele sunt nevoite să meargă la manichiuristă o dată la două săptămâni. Dacă te afli în categoria a doua și vrei să amâni acest moment, alege designul care va masca creșterea unghiilor.

Manichiura „half moon”

https://www.instagram.com/p/Btfv6QnhNu1/?utm_source=ig_embed

Stilul semilună este unul dintre cele mai practice. Dacă nu se deteriorează acoperirea, această manichiură franțuzească inversată poate fi purtată foarte mult timp. Regula cea mai importantă este ca baza să fie transparentă sau de o nuanță nude.

French lateral

https://www.instagram.com/p/B_g7BFaIX5p/?utm_source=ig_embed

Este o variantă  modernizată de french. Pe lângă faptul că este foarte practic, mai este și foarte actual în acest sezon. Marginile unghiei pot fi de orice culoare, doar că trebuie să se îndrepte spre lateral. Pentru o viață mai lungă, baza va fi la fel nude.

În plus, nu ești limitată la alte decorații precum pietricelele, perlele sau sclipiciul.

Accent pe margine

https://www.instagram.com/p/B_euZ0_lO31/?utm_source=ig_embed

Sclipiciul nu este doar pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Cu ajutorul lui, poți pune accentul pe marginea unghei, astfel încât creșterea de la bază să nu fie foarte vizibilă.

Design la jumătatea unghiei

https://www.instagram.com/p/CASHgrfq0zJ/?utm_source=ig_embed

Împărțirea unghiei în jumătate este opțională, nu trebuie să urmezi neapărat precizia geometrică. Cel mai important este să lași baza unghiei transparentă. În rest, designul poate fi oricare. Ornamentele geometrice precum punctele, dungile și alte figuri contribuie la prelungirea vieții manichiurii.

Abstracție

https://www.instagram.com/p/CAXOziGg19f/?utm_source=ig_embed

Este o opțiune sigură și ușoară pentru a masca unghia crescută. Abstracțiile realizate pe o bază nude arată bine și distrag atenția.

Gradient mat

https://www.instagram.com/p/CARwYm5A45r/?utm_source=ig_embed

Acest tip de manichiură abia începe să capete popularitate, așa că vei fi în vogă cu el. Deși această suprafață se murdărește mai repede decât cea lucioasă, creșterea unghiilor va fi invizibilă încă mult timp.