Așa se tunde femeia modernă: 5 tunsori stilate, la modă în acest sezon!

Femeile sunt frumoase indiferent de vârstă. Însă frumusețea trebuie evidențiată. Și cel mai ușor și natural e să faci acest lucru cu ajutorul coafurii. O tunsoare corectă îți poate împrospăta nu numai chipul, ci și starea de spirit. Trebuie doar să găsești modelul care ți se potrivește. Iată 5 tunsori superbe, care vor da tonul acestui sezon!

1. Tunsorile cu fundiță

Dacă vrei să adaugi puțină expresivitate imaginii tale atunci când ieși de la birou, poți transforma coafura cu accesorii: o fundă, o bentiță, o clamă sau niște cercei extravaganți. Aceste accente îți vor sublinia individualitatea și te vor evidenția din mulțime. În acest sezon sunt la modă fundițele negre din satin.

2. Părul prins în coc

Acum e la modă naturalețea. Părul prins în coc e ușor de întreținut, arată feminin, elegant și nu își pierde niciodată din actualitate. Această coafură este considerată simplă și ușoară, numai bună pentru zilele cu părul nelalocul lui. Tunsoarea e perfectă pentru femeile adulte, care își cunosc adevărata valoare și sunt preocupate de lucruri mai importante decât vizitele la coafor.

3. Tunsorile cu șuvițe laterale

Șuvițele laterale corectează ovalul feței și creează două linii verticale care fac fața mai zveltă. O astfel de tunsoare arată natural, feminin și grațios. Ea pune în valoare trăsăturile feței și face ținuta mai versatilă. Alegerea perfectă pentru femeile care vor să arate elegant, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii.

4. Tunsorile cu efect umed

Tunsorile cu efect umed sunt considerate stilate, elegante și supersenzuale. Bărbații adoră femeile care poartă astfel de tunsori. Ele sunt asociate cu senzualitatea și încrederea de sine. Dar fii atentă, o astfel de tunsoare se potrivește numai femeilor tinere, cu trăsături expresive ale feței.

5. Tunsorile cu coadă înaltă

Părul prins în coadă e ușor de întreținut, arată elegant și nu se demodează niciodată. Când vezi o femeie cu părul prins în coadă, inevitabil vrei să o cunoști mai bine, pentru că o astfel de coafură e asociată cu inteligența, simplitatea și încrederea de sine. Părul prins în coadă e alegerea femeilor contemporane.

Citește și: Alege să fii frumoasă: 10 COAFURI care dau VOLUM părului subțire!