Așa miroase eleganța: 5 cele mai bune parfumuri pentru femei!

Femeile au o relație strânsă cu parfumurile. Fiecare parfum are ceva de spus. Fiecare notă este ideală pentru o anumită femeie. Și fiecare femeie se exprimă cu ajutorul unui anumit parfum. Mirosul creează cele mai durabile asocieri, de aceea e important să găsești o aromă bună, care ți se potrivește și persistă mult timp. Iată 5 cele mai rafinate și persistente parfumuri.

1. Tiziana Terenzi Kirke

Tiziana Terenzi este o casă de parfumuri din Italia, renumită pentru lumânări și parfumuri rafinate, aflate la cea de-a treia generație. Această aromă magică și senzuală a fost numită în cinstea zeiței vrăjitoare Circe, care a reușit să-l cucerească pe Odiseu. Parfumul conține note de fructe dulci, zmeură, lăcrimioare și pere. Aroma este una abia sesizabilă, neagasantă, dar persistentă.

2. APOM Pour Femme Francis Kurkdjian

Un ansamblu floral cochet, feminin și grațios. Acest parfum este o adevărată odă dedicată frumuseții orientale și senzualității feminine. Combinația somptuoasă de ylang-ylang și portocală va înnebuni pe oricine. Aroma se potrivește atât pentru vreme caldă, cât și pentru vreme rece, atât pentru birou, cât și pentru evenimente de seară.

3. Molecule 04 Escentric Molecules

De la Elton John până la Kate Moss, Marilyn Manson și Madonna. Escentric Molecules a cucerit mapamondul cu parfumurile sale de nișă. Molecule 04 reduce notele de vârf, de mijloc și de bază la o singură notă lemnoasă în care pot fi simțite note de citrice, santal, trandafir și grapefruit. Un parfum fin, foarte persistent, care se simte chiar și după 16 ore.

4. Juliette Has A Gun Citizen Queen

Juliette Has A Gun Citizen Queen este un parfum foarte puternic și expresiv, care combină notele de mosc cu cele lemnoase. Aroma ține până la 10 ore și este considerată luxoasă. O alegere numai bună pentru o femeie contemporană, care iubește să fie în centrul atenției și nu se sfiește să iasă în evidență.

5. Zadig & Voltaire This Is Her

Un parfum pentru amatoarele de arome orientale – ademenitor, subtil, dar suficient de expresiv. Un mix de vanilie, castani și note subtile de santal te va evidenția din mulțime și îți va face ziua mai bună. Mirosul este numai bun pentru femeile manierate și sigure de sine.

Citește și: Nu au nevoie de parfum: Iată de ce japonezele miros întotdeauna plăcut!