Așa arată femeia modernă: 12 ținute elegante purtate de Beyoncé

Când ne gândim la stilul lui Beyoncé, ne gândim la orice, de la rochii mini și apariții rebele, până la ținute elegante, demne de o adevărată aristocrată. Frumoasa americancă a devenit de-a lungul timpului nu numai un exemplu de stil și rafinament, ci și un adevărat simbol al femeii contemporane: energică, elegantă, independentă și sigură de sine. De aceea, astăzi vom trece în revistă 12 ținute elegante, pe care lumea nu le va uita niciodată.

Ținute elegante Beyoncé

1. Să începem cu rochia de la Givenchy pentru Met Gala. Cântăreața a purtat-o ​​în anul 2012 la o strângere de fonduri dedicată Institutului de Costume. Rochia ieșea în evidență printr-un corset translucid, tonuri vibrante și mărgele complexe.

2. Un an mai târziu, la spectacolul de pauză de la Super Bowl din New Orleans, Beyoncé a purtat un body Rubin Singer, care se potrivea perfect cu mănușile și pantofii din piele și contrasta cu fusta provocatoare din dantelă.

3. Vara, Beyonce întotdeauna alege rochii Coachella. De exemplu, în 2015 a purtat o rochie maxi, în stil boho, care completa frumos tonalitatea pielii și a părului și contrasta superb cu accesoriile de culoare neagră.

4. Iar în 2011, la VMAs Performance Look, artista a purtat un blazer violet de la Dolce Gabana, sub privirile încântate ale sutelor de admiratori. 

5. În 2014, la o nouă ediție de Met Gala, Beyoncé a purtat din nou Givenchy. De această dată, ținuta a ieșit în evidență printr-un decolteu provocator în formă de V, mărgele extravagante și fantă. Uite la reacția fotografilor.

6. Dar să nu uităm că Beyonce și-a făcut un nume în mare parte pentru ținute epatante. Ce părere ai despre această rochie super mulată de la Tom Ford? Prea dur pentru spațiul cultural românesc.

7. Pe de altă parte, Beyonce a știut dintotdeauna să planeze la granița dintre eleganță și senzualitate. O rochie cu spatele decupat întotdeauna dă bine, mai ales când coboară într-o coapsă împletită frumos.

8. Dar să nu uităm de casual. Stilul casual este unul dintre cele mai populare și confortabile concepte vestimentare și nicio vedetă contemporană nu își permite să îl ignore.

9. Duetul dintre Beyonce și Tom Ford arată magnific. Beyoncé a fost prima care a purtat linia Tom Ford în toamna lui 2014, când a cântat în Germania într-un tricou oversize, de culoare bronz.

10. Dar spectacolul nu se termină aici. În același an, la VMA-urile din 2014, artista a purtat un body neobișnuit, care reflectă perfect stilul femeii moderne – energică, senzuală și sigură de sine.

11. În 2019, Beyonce a purtat o rochie smoking Alexander McQueen la premiera filmului său cu Blue Ivy Carter.

12. Și în același an, i-a cucerit pe toți la premiera filmului The Lion King, cu o rochie de leoaică, în stil african.

Citește și: Femeia modernă se îmbracă cu stil: 5 reguli de stil de la Margot Robbie