Așa arată eleganța: 100 de modele de unghii de culoare bordo!

Bordo este o nuanță nobilă, profundă, intensă, ademenitoare, care îți va da un aer aristocratic și misterios. Culoarea poate fi asortată cu orice ținută și arată minunat atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi, atât cu finisaj mat, cât și cu acoperire lucioasă.

Manichiura bordo este creată pentru femeile manierate, sigure de sine și de frumusețea lor. Ea poate completa frumos o ținută de seară, dar arată plăcut și în viața de zi cu zi. Iată 100 de modele elegante din care să te inspiri.

Modele de unghii bordo cu sclipici

Pentru a da puțină expresivitate unghiilor tale, manichiura bordo poate fi completată cu accente metalice și strălucitoare. Glitterul, cuprul, strasurile – toate acestea îți vor da un aer elegant și cochet.

Modele de unghii bordo french

Manichiura franțuzească este declarația supremă de feminitate. Cu o manichiură french nu poți să dai greș. Ea inspiră rafinament, deschidere și simplitate, se asortează cu orice ținută și poate fi realizată de orice femeie. Și cât de elegant arată în nuanțe bordo!

Modele de unghii bordo cu flori

Motivele florale și vegetale (frunze, crenguțe, flori, fluturi etc) sunt mereu binevenite, deoarece subliniază firea delicată a unei femei. În acest sezon sunt la modă florile delicate în stil Provence, care se disting printr-un farmec irepetabil francez.

Modele de unghii bordo geometrice

Una dintre principalele tendințe ale acestui sezon sunt unghiile cu design geometric. Ele sunt stilate, simple și expresive. În plus, sunt foarte versatile, deci arată bine indiferent de context.

Modele de unghii bordo cu strasuri

Dacă minimalismul nu este pe placul tău și vrei să ieși în evidență, completează manichiura french cu pietricele, sclipici, dungi și alte accente strălucitoare, ce te vor evidenția din mulțime și îți vor îmbunătăți starea de spirit. Totuși, ai grijă cu cantitatea de glitter. Scopul pietricelelor este să însuflețească manichiura, nu să o încarce prea mult.

Modele de unghii bordo ombre

Unghiile ombre sunt un stil de manichiură prin care se obține un gradient de culoare. De regulă, o nuanță deschisă se transformă treptat într-un ton închis, de la bază spre vârf. Unghiile ombre îmbină clasicul cu modernul și e tot de ce are nevoie o femeie elegantă pentru a ține pasul cu moda.

Unghii bordo cu aspect perlat

Unul dintre cele mai neobișnuite și expresive stiluri este stilul perlat. Oja perlată adaugă unghiilor expresivitate și rafinament. Iată câteva modele din care să te inspiri.

Modele de unghii bordo semilună

Stilul semilună nu este nimic altceva decât un french inversat. E același principiu, numai că nuanța distinctă este trimisă la baza unghiei sub formă de semilună, cu o paletă cromatică complet inversată.

Modele de unghii bordo scurte

Experiența arată că unghiile scurte pot fi la fel de grațioase și feminine ca cele lungi, pentru că nu contează lungimea, ci designul acestora. Poți avea o manichiură grațioasă și ireproșabilă chiar și cu unghii scurte, dacă știi să alegi stilul, textura și cromatica lor. Bordo este alegerea ideală pentru unghii scurte și mici.

Modele de unghii bordo lungi

Cea mai elegantă manichiură se face pe unghii lungi. Ele oferă mai mult spațiu de manevră și arată bine atât cu acoperire lucioasă, cât și cu ojă mată. Iată câteva modele din care să te inspiri.

Modele de unghii bordo mate

Nuanțele mate au un aspect deosebit de profund, nobil și laconic, dar în același timp, sunt suficient de expresive pentru a te scoate în evidență. Mai ales când există un contrast între suprafețele mate și sclipici. Aspectul sobru al lor poate fi diluat cu tonuri pastelate moi sau cu modele.

Modele de unghii bordo cu gel

O manichiură în tonuri bordo poate fi asortată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici sau cu flori, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie.

Modele de unghii bordo cu alb

Bordo face pereche minunată cu alb. Această combinație arată elegant, stilat și contemporan. Numai bună pentru femeile manierate și sigure de sine.

Citește și: Culoarea contează: Stiliștii au numit 5 culori care întineresc și 5 care te fac mai bătrână!