Vei arăta stilat și scump: 5 costume în vogă, pentru această toamnă

Costumul cu pantaloni pentru femei nu se va demoda niciodată. Dacă îl combini priceput, se va potrivi pentru toate ocaziile: fie că este vorba de o întâlnire de afaceri, o plimbare în parc sau o petrecere.

1. Costumul din trei piese

Astăzi, designerii de modă din întreaga lume sunt ne sfătuiesc să acordăm atenție costumelor din trei piese, deoarece combinația de pantaloni largi cu o vestă montată arată foarte atractiv pe figura feminină. Dacă nu te temi de experimente, te sfătuim să încerci veste din piele în combinație cu pantaloni și jachete minimaliste și monocromatice.

2. Costum ușor oversize

Această variantă este specială pentru cei care obișnuiesc să creadă că un costum trebuie să fie strict și evazat. Lucrurile oversize își păstrează ferm poziția în lumea modei. Costum supradimensionat este cel mai bun lucru inventat pentru fete. Acesta va acoperi absolut toate neajunsurile corpului tău și îți va oferi eleganță și stil.

3. Costum cu sacou cu două piepturi

Sacoul cu două piepturi este una dintre cele mai brutale variante care poate fi în garderoba unei femei. Pe fetele zvelte le ajută la să adauge volum în zona pieptului, iar pe cele plinuțe să ascundă centimetri în plus. Numărul nasturilor poate fi diferit: de la unul la trei. Al doilea rând nu are o sarcină funcțională – este folosit ca decor.

Stiliștii spun că un plus semnificativ al unei jachete cu două piepturi este că poate fi purtată atât de fete tinere, cât și de femei de peste 50 de ani. Produsele monocromatice rămân în tendință.

4. Costum de o nuanță aprinsă

Adu cele mai sălbatice fantezii la viață și alege costume de diferite culori și imprimeuri! Imprimeuri „tropice” sunt potrivite pentru aventuristele extravagante, iar culoarea bananei – pentru firele romantice. În 2020-2021, costumele în stil pijama vor rămâne la modă.

5. Costum nobil de velur

Velurul este unul dintre cele mai populare textile din 2019. Are multe avantaje: este plăcut pentru corp și practic, arată scump, dar este nepretențios. Totuși, există și un dezavantaj: datorită țesăturii reliefate, velurul poate să îți adauge vizual câteva kilograme în plus. Pentru a evita acest moment, alege piese monocrome și combină-le cu pantofi cu toc.