Arată pur și simplu fermecător: 15 idei de tunsori pentru părul mediu și fără breton cu care vei întoarce toate privirile

Vârsta unei femei nu ar trebui să-i afecteze frumusețea. Chiar și de-a lungul anilor, nu poți decât să înflorești. Tunsorile anti—îmbătrânire fac o treabă excelentă cu această sarcină. Nu este un secret faptul că bretonul oferă un efect de întinerire excelent. Cu toate acestea, nu toată lumea o acceptă. Mai departe în articol vom vorbi despre tunsori la modă anti- îmbătrânire pe părul de talie medie, fără breton. Pentru început, să vorbim despre regulile de alegere a coafurilor pentru femeile care au pășit pragul de 50 de ani.

La ce aspecte să atragi atenția atunci când alegi o tunsoare

Cel mai bine este să alegi o lungime medie a părului, deoarece la această vârstă părul nu arată întotdeauna sănătos și des;

– Nu alege tunsori care necesită coafare lungă;

– Este important să se discute despre culoarea părului cu un profesionist;

– Este recomandabil să se utilizeze numai produse profesionale pentru păr.
Lungimea medie poate fi 0 soluție ideală pentru cei care nu vor să se despartă de lungimea părului.  

Tunsoarea de tip carre

O tunsoare clasică poate fi  purtată de o doamnă de orice vârstă. Este foarte asemănătoare cu cei care după 50 de ani vor să arate atrăgători. În acest caz, ar trebui să alegi opțiunea alungită. Carre este feminin și elegant în sine. Întinde ușor forma feței, ajustează defectele minore.

Cascadă

Această tunsoare asimetrică în straturi arată grozav pentru o femeie cu un tip de față triunghiular și pătrat. Aranjarea unei cascade acasă este oarecum mai dificilă decât orice altă coafură.

Scara

Scara are caracteristici similare cu opțiunile anterioare. Aceasta înmoaie liniile dure.

Tunsori rupte

Pentru femeile îndrăznețe și extravagante, tunsorile rupte sunt un adevărat succes. Datorită acestora, părul primește volum suplimentar. Această opțiune într-o lumină favorabilă expune doamnele cu un tip de față dreptunghiular și alungit.

Nu uita că o tunsoare selectată corespunzător este unul dintre cele mai importante elemente în crearea unei imagini spectaculoase, așa că alegerea acesteia trebuie abordată cu înțelepciune. Cel mai bine este să contactați un coafor cu experiență.

Dar ție care dintre aceste tunsori ți-a plăcut cel mai mult ? Așteptăm să ne scrii în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui ți prietenilor !